Haberler

Tedavi gören Yıldız Tilbe dişsiz halini paylaştı

Güncelleme:

Şarkıları ve danslarıyla adından söz ettiren Yıldız Tilbe, diş tedavisi görmeye başladı. Ön dişleri çekilen şarkıcı, o halini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Güçlü sesi, şarkıları ve danslarıyla yıllardır adından söz ettiren Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla da sık sık gündeme geliyor. Günlük yaşantısından kareleri de sık sık yayınlayan şarkıcı, diş tedavisi gördüğü süreci de paylaşmayı ihmal etmedi.

Bir süre önce diş tedavisine başlayan Yıldız Tilbe, implant sürecinden dolayı ön dişlerini çektirmek zorunda kaldı. Dişsiz halde peş peşe gülerek pozlar veren Tilbe, "ehehe" notuyla paylaştı. Tilbe'nin o hali bazı takipçilerini korkutsa da çoğunu güldürdü. Şarkıcının doğal pozları da kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

İşte Yıldız Tilbe'nin çok konuşulan pozları...

Tedavi gören Yıldız Tilbe dişsiz halini paylaştı

Tedavi gören Yıldız Tilbe dişsiz halini paylaştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yıldız Tilbe Ünlüler Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (31)

Faruk Dogan:

dünya bir yana yıldız abla bir yana

188
33
yanıtYanıtla
VEFA:

Yıldız neyse o kraliçe. Dupduru Kadın.Doğal hallerinle seviliyorsun YILDIZ hanım. Boya kutusu sevenler anlamaz onlara herhangi bir sözümüz yok.

yanıt106
yanıt10
sade vatandaş:

benimde ağzımda dişlerim dökülünce aynı görüntü oldu hepsini çektirdim bundan kurtuldum geçen eve kim getirdi bilmiyorum bir kaç bademi masanın üstüne koymuşlar ağzımda hiç diş yok istakoz manda kaymağı olsa yerim ama artık kuruyemiş yemem imkansız keşke zamanında ağzımda diş varken para yok diye yemediklerimi bankadan kredi çekip alıp yeseydim çok pişmanım neyse masanın üstünde badem var demiştim o bademlere kafayı taktım sarmısak döğeceğini alıp onları un gibi bir güzel inceltip yedim

yanıt72
yanıt8
ASar Gnc:

bence normal bi insan bu halini paylasmaz. bu kadinda delilik var. seviliyor ama o ayri.

168
27
yanıtYanıtla
Cem Demirkaya:

bence normal insan normal halini paylaşır kimseye yapmacık göstermiyor kendini

yanıt17
yanıt2
İlhan Çağlar:

Hiç nur kalmamış yüzünde

78
92
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

yüzünde nuur olanları görmek istiyorsan sabah akşam malum tv kanallarını takip et

yanıt49
yanıt25
Kralçıplak:

Evlat olsa sevilmez :))

yanıt3
yanıt8
Seko:

Rezalet...

3
1
yanıtYanıtla
akrep kral:

çok komik kadın süper insan

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title