Haberler

Tarkan'dan şarkısını okuyan teğmene yorum: Çok güzel söylemişsin

Güncelleme:

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapan genç teğmen, Tarkan'ın "İnci Tanem" isimli şarkısını okudu. Teğmenin performansına kayıtsız kalamayan Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Çok güzel söylemişsin teğmen kardeş. Ağzına, yüreğine sağlık" dedi.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Mezuniyet Töreni'nde sahneye çıkan bir teğmen, Megastar Tarkan'ın dillerden düşmeyen "İnci Tanem" isimli şarkısını seslendirdi. Teğmenin kısa sürede sosyal medyada viral olan performansına Tarkan'dan yorum gecikmedi.

"ÇOK GÜZEL SÖYLEMİŞSİN TEĞMEN KARDEŞ"

Megastar Tarkan da sosyal medyada hızla yayılan ve ilgi gören bu videoya kayıtsız kalamadı ve 4,3 milyon takipçisinin bulunduğu Twitter hesabındanyayınlayarak "Çok güzel söylemişsin teğmen kardeş. Ağzına, yüreğine sağlık" ifadelerini kullandı. Tarkan'ın paylaşımı da saatler içinde 1,4 milyon görüntülenmeye ulaştı.

Tarkan'dan şarkısını okuyan teğmene yorum: Çok güzel söylemişsin

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Twitter Tarkan Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

haksız mıyım:

bir askere yakışmaz bu tür hareketler. bence

14
73
yanıtYanıtla
TT:

Adam sadece güzel sesi ile ortamı renklendiriyor... Bunun nesi hoşuna gitmedi?Sesi mi?Üniforması mı? Açık konuş...

yanıt20
yanıt0
Haydar:

TSK hiçbir partinin siyasi görüşün ordusu değil Laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin ordusudur.

33
17
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

sonuna kadar haksızsın,işte sızın gıbılerı yuzunden problem cıkıyor ya,sıyasetmı yapmış,kufur etmış,dalgamı geçmiş.mezun olmuşlar dıle bir şarkı getırmış.bırazcık beynını gelıştır.haksızmıyım diyen...haksız..

24
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title