Haberler

Tarkan... 100.YIL MARŞI YAPTI, GELİRİNİ EĞİTİM İÇİN BAĞIŞLADI!

Güncelleme:

Tarkan, Cumhuriyetin 100. yılı için bestelediği ‘Sen Rahat Uyu’ marşını besteledi. Tarkan’ın marştan elde edeceği geliri Darüşşafaka'ya bağışlayacağı öğrenildi.

Türk pop müziğinin efsane isimleri arasında yer alan Megastar Tarkan, Cumhuriyet'in 100. yılı ve Atatürk için beste yaptı. Tarkan'ın Sen Rahat Uyu adını verdiği marşı dinleyiciler tarafından çok beğenildi.

"CUMHURİYETİMİZ VE ATAM İÇİN YAZDIM"

Tarkan'ın Atatürk'e ve tüm Türkiye'ye armağan ettiği, söz ve müziği kendi imzasını taşıyan, düzenlemesi Ateş Berker Öngören'e ait olan "Sen Rahat Uyu", şimdi tüm dijital müzik platformlarında dinlenebiliyor.

6,3 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından marşı yayınlayan Tarkan, "Cumhuriyetimizin 100. yılı ve Atamız için yazdığım marş Sen Rahat Uyu yayında" ifadelerini kullandı.

  <a class='keyword' href='/tarkan/' title='Tarkan Haberleri, Tarkan Haberi, Tarkan Haber'><strong>Tarkan</strong></a>, Cumhuriyet'in 100. yılı için marş besteledi! Dinleyicilerden tam not aldı

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, Tarkan marştan elde edeceği geliri Darüşşafaka'ya bağışlayacak.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Tarkan Sosyal Medya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title