Haberler

Sütyenleriyle video çeken Aynur Aydın, eleştirilere cevap verdi: Ahlaksız ve ayıp olan bir şey yok

Güncelleme:

Karantina döneminde yaptığı sütyen paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Aynur Aydın, gelen tepkiler için "Ahlaksızlık ve ayıp olan bir şey yok. Sütyen videosu kadınların obje olarak görülmesine bir tepkiydi" dedi.

Karantina dönemini evinde geçiren başarılı şarkıcı Aynur Aydın, "Ben sütyen takmıyorum. Sizi mi takacağım" paylaşımıyla günlerce konuşuldu. İç çamaşırlarıyla alakalı paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam eden Aydın, bu tarz içerikleri neden paylaştığını anlattı.

"SANATÇILIKTAN KOMEDYENLİĞE TERFİ ETTİM"

Milliyet'ten Emre Kara'ya konuşan Aynur Aydın, sütyen paylaşımları için "Pandemi döneminde bende bir salmışlık oldu. Burada maksat insanları gülümsetmekti. Sanatçılıktan komedyenliğe terfi ettim o tweetle. Twitter'daki mesleğimi sanatçı yerine 'komik makinesi' olarak değiştirdim" dedi.

Sütyenleriyle video çeken Aynur Aydın, eleştirilere cevap verdi: Ahlaksız ve ayıp olan bir şey yok

"AHLAKSIZLIK VE AYIP OLAN BİR ŞEY YOK"

Son zamanlarda yaptığı paylaşımlardan güzel etkileşimler aldığından bahseden şarkıcı, sütyenleriyle çektiği video için "Esprili bir tepki olarak o videoyu çektim. Mevzuya Aynur gibi yorum yaptım. Ben insanların ne düşüneceğine göre hareket etmeyi bırakalı yıllar oldu. Ahlaksızlık ve ayıp olan bir şey yok. Kime göre, neye göre? Biz sanatçılar ve kadınlar bunu kabul etmek zorunda değiliz. Feministlerden destek aldım. O video kadının obje olarak görülmesine esprili bir tepkiydi. Erkek kravatını paylaşsa bu kadar tepki çekmezdi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aynur Aydın Emre Kara Karantina Aydın Haberler

500

Yorumlar (53)

Can:

Kadın kendi reklamını yapıyor. Reklamını yaparken kadınlığını kullanıyor ama kadınların obje olarak görülmesine karşı olduğunu söylüyor. Kadınları böyle kadınlar küçük düşürüyor.

36
4
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

KIZIN VERDİĞİ CEVABIN ALTINA DÜŞÜNMEDEN İMZAMI ATARIM. 21. YÜZYILDAYIZ YETER ARTIK Bİ BİTMEDİNİZ YOK O GÜNAH YOK AYIP BU YOK ŞU AHLAKSIZLIK YA SİZE NE KİME NE KENDİ HAYATINIZA BAKIN. YA 21. YÜZYILA AYAK UYDURUN YADA ORTAÇAĞINIZA GERİ DÖNÜN GİDİN BİR MAĞRADA İNTERNETSİZ YAŞAYIN.

12
27
yanıtYanıtla
Burak:

Ölüm anında gösterirler kacıncı yüzyılda olduğunu sana

yanıt12
yanıt6
????:

Şarka bakmaz, garbi bilmez, edepten yok payesi bir kızarmaz yüz, bir yaşarmaz göz bütün sermayesi.

yanıt3
yanıt6
ÇAPKIN KIZ ASLI:

BU DÜNYAYA BİR KERE GELİYORUZ HAYATI ÖZGÜRCE YAŞAMAK MUTLU OLMAK LAZIM ÖLÜNCEDE TOPRAK OLUP GİDECEĞİZ. BAŞKA BİR DÜNYA YENİDEN DİRİLMEK HEPSİ ARAP YALANI.

yanıt7
yanıt9
Yav he he:

Kadın cinsel obje değildir derler ama tek yaptıkları şey sosyal medyada çıplak fotoğraflar paylaşarak, cinsellinklerini kullanarak şöhret olmaya çalışmak. Yazık.. Daha neyi savunduklarını bile bilmiyorlar..

30
3
yanıtYanıtla
okay:

kafana takma

yanıt2
yanıt3
Hakan:

Ben bunlara kızmıyorum bunun gibileri takip edenlere kızıyorum.

21
6
yanıtYanıtla
İnsan dostu:

21.yuzyildayiz demiş ya ölünce ben 21.yüzyılda yaşadım dersin ama biz bu hayata gerçekten bunları yapmak için gelmedik belkinsen bunları çok iyi idrak edemiyorsun ama kimsenin ikinci bi sansı olmayacak kaçıncı yüzyılda okursan ol ölüm diye bı gerçek var ve bu. Hepimizin başına gelecek o zaman yanımızda kimse olmayacak

18
7
yanıtYanıtla
aaa:

kim demiş avrupa insanı medeni, ne edep var ne haya, çırılçıplak bedeni. eğer medeniyet açık saçmaksa bedeni desenize hayvanlar bizden daha medeni. medeniyet 21. yy anlayışın senin sonun olacak merak etme.

yanıt2
yanıt4
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title