Haberler

Fazla kilolarından kurtulan Süreyya Yalçın, iğne ipliğe döndü

Güncelleme:

Uzun zamandır Miami'de yaşayan sosyetik isim Süreyya Yalçın, Instagram hesabından turuncu elbisesi ve püsküllü ayakkabılarıyla çektirdiği fotoğraflarını yayınladı. Bir deri bir kemik kalan Yalçın, verdiği kilolarla herkesin ağzını açık bıraktı.

Uzun süredir Amerika'da yaşayan sosyetik güzel Süreyya Yalçın, verdiği kilolarla gündem oldu. Geçtiğimiz aylarda 1,5 ayda tam 13 kilo veren Süreyya Yalçın, son görüntüsüyle sevenlerini korkuttu.

İĞNE İPLİĞE DÖNDÜ

Pırlantalarıyla her daim gündem olan Yalçın, son olarak evinin bahçesinde çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınladı. Sosyetik isim gönderilerine, "Güneş parlıyor, hava güzel. Tüylü ayakkabılar, turuncu… Benim tarzım" notunu düştü. Verdiği kilolarla adeta iğne ipliğe dönen Yalçın, zayıf görüntüsüyle sevenlerini panikletti.

EVLİLİKLERİNİ 5. YILINI KUTLADILAR

2016 yılında iş adamı Ozan Baran ile evlenen Süreyya Yalçın, geçtiğimiz ay Instagram hesabından eşiyle aşk dolu bir pozunu paylaşarak 5. yıllarını "Seni çok seviyorum öteki yarım" notuyla kutlamıştı.

Süreyya Yalçın eridi

İşte Süreyya Yalçın'ın son görüntüsü...

Süreyya Yalçın eridi

Süreyya Yalçın eridi

Süreyya Yalçın eridi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Süreyya Yalçın Instagram Subaşı Miami Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (14)

karpuzcu recai:

zayıf olsa ne yazar? gönül yazar. . neyse, şaka bir yana, biçimsiz bir vücut. bel ince değil, dümdüz hatlar. beğenmedim.

12
0
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Ben Artvin Borçkalı bir kıza Aşık oldum.Şu anda ismini bilmiyorum ama öğrenirsem ismini buraya yazarım.

4
7
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

İsmini öğrendim.Aylinmiş.

yanıt1
yanıt2
Rüknettin dede:

Balık gibi kız.Beğendim.

2
7
yanıtYanıtla
lepistes şüko:

rüko, kızı geç, sen balık bile olsa beğenirsin, nefes alsın yetercisin.

yanıt8
yanıt0
Rüknettin dede:

Lan dürbünlü içip içip burada yorum yazıyorsun.Lepistes şüko ne lan dengesiz.

yanıt7
yanıt0
Aylin:

O ayakkabilarda ne öyle

7
0
yanıtYanıtla
Aaaaaas:

Aylin teşrif etmiş. Neaber Aylin kahve içmeye gelebilir miyim

yanıt5
yanıt2
Megan markle prenses:

Ben daha güzel ve bakımlıyım beyaz atlı prensimi arıyorum

3
3
yanıtYanıtla
canan:

at degil ucaktır o

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title