Haberler

Söz Dizisine, Güzel Oyuncu Burcu Binici Dahil Oldu

Güncelleme:

Pazartesi günlerinin reyting birincisi Söz'e güzel oyuncu Burcu Binici dahil oldu. Binici'nin başkomiseri Ceren'i canlandıracağı öğrenildi.

Oyuncu Burcu Binici, Star TV'de yayınlanan Söz dizisinin kadrosuna katıldı. Burcu Binici, narkotik başkomiseri olan Ceren karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

BİRLİKTE GÖREV ALACAKLAR

Seyircileri, sürpriz gelişmelerin beklediği yeni bölümlerde Tim, Karabayır halkını tehdit eden büyük bir sorunu çözmek için Ceren komiserle omuz omuza görev alacak.

BURCU BİNİCİ KİMDİR?

Burcu Binici, 6 Temmuz 1986 tarihinde Erzurum'da ailenin en küçük kızı olarak doğdu. Aslen Rize Hemşin'li olan Burcu Binici'nin çocukluğu; babası Devlet Su İşleri'nde memur olduğu için görev yeri olan Aydın'da geçti. İlkokulu Ekrem Çiftci İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Aydın Lisesi'nde lise öğrenimini tamamladı. Şan eğitimi alan oyuncu, asma davul ve nagarada çalıyor. Binici, iseden mezun olduktan sonra babası Tekrar Erzurum'a tayin olunca Akbank Erzurum Merkez Şubesi'nde 6 ay kadar çalıştı. Oyunculuğa başlamadan önce doğuda ilaç mümessilliği ve dansçılık gibi çok farklı işlerde çalıştı. Anadolu Ateşi'ndeki bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine çağırıldı. Bir yıl kadar Anadolu Ateşi'nde dans etti. Daha sonra 2007 yılında tanıştığı Meral Okay'ın teklifi ile "Bir Bulut Olsam" Dizisi'nde Gülengül rolünü oynayarak ilk dizisinde oynadı. Burcu Binici, 18 temmuz 2011 tarihinde yönetmen Eray Koçak ile evlendi. İki ay sonra boşanma kararı aldı ve 6 şubat 2012 tarihinde boşandı.

Söz Dizisine, Güzel Oyuncu Burcu Binici Dahil Oldu

Söz Dizisine, Güzel Oyuncu Burcu Binici Dahil Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Binici Aydın Star Dizi Magazin Haberler

500

Yorumlar (40)

murat:

Bedelli askerlik yapanlar dizilerde askercilik oynayıp, sözde kahramanlık taslayarak dünyanın parasını kazanıyor, bizim afrinde ki gerçek kahramanlar şu artislerin yüzde biri kadar hakka sahip olamıyor.

21
3
yanıtYanıtla
ahmet aktaş:

bu dizilere laf edersiniz gider amerikan kahramanlarının filmlerini izlersiniz milliyetcilik her alanda olmalı bizim asker dizilerimmize laf edenler ya teröristtir yada başka ülke ajanıdır. böyle diziler halkta birliği ve dirliği sağlamayada yardımcı olur bence.

5
5
yanıtYanıtla
abdülsalim cabbar serdengeçen:

asıl kahramanlar şu anda dağda keklik gibi vatan haini avlıyorlar.

8
0
yanıtYanıtla
Melo:

Yazzık 80 milyonun ömrü bu saçmalıklarla geçiyor

4
4
yanıtYanıtla
Kurtlar vadisi 10 numara 5 yıldız:

Söz dizisi polat memati abdulheyi 3lüsünü tutmuyor ve cahit yere bakan yürek yakan

2
6
yanıtYanıtla
TOSUN:

İLK BÖLÜMLERDE BİR TÜRK EVLADI OLARAK DİZİ SAMİMİ VE SICAKTI İZLİYORDUM AMA ŞİMDİLERDE NE KADAR ANLAMSIZ SAÇMA BİR KURGU OLUŞTU ANLATAMAM. . . ONUN YERİNE KEMAL SUNAL FİLMLERİ DAHA SAMİMİ VE İZLENİLİR GELMEYE BAŞLADI ARTIK O NEDENLE DEĞİŞTİRİYORUM KANALI. . .

6
1
yanıtYanıtla
EL TURKO:

bu dizide kaç oyuncu akserliğini tam yapmıs hey ALLAHIM YAA

4
3
yanıtYanıtla
Ciguli:

Rıza babayı da transfer edin

2
5
yanıtYanıtla
YEŞİLÇAMCI COŞKUN:

BU TİP DİZİLER HALA VAR VE BUNLARA PRİM YAPTIRTAN BEYİNLER DE VAR İNANAMIYORUM, YAZIK

3
4
yanıtYanıtla
Ceren:

Bunlarda bi dizide filmde asker rolü oynayınca kendi kendilerine havalara giriyolar kendini beğenmişler sanki gidip askerlik yapmış gibi

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title