Haberler

Siroz teşhisi konulan Harika Avcı yıllar sonra görüntülendi

Güncelleme:

Siroz teşhisi konulan ve tedaviyi reddeden Harika Avcı, aylardır kimseyle görüşmediği söylentilerine son vererek görüntülendi. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Avcı, kirasını ödemediği iddialarını reddetti.

Siroz teşhisi konulduğu ve tedaviyi reddederek aylardır kimseyle görüşmediği söylenen Harika Avcı, yıllar sonra görüntülendi.

"BOMBA GİBİYİM"

2. Sayfa'nın haberine göre, kameralardan uzak bir hayat yaşayan Harika Avcı, 6 aydır kirasını ödeyemediği iddia edilen Bakırköy'deki evinin önünde objektiflere takıldı.

Sağlık durumun iyi olduğunu söyleyen Harika Avcı, "İyiyim, bomba gibiyim" derken kirasını ödemediği iddiasını da reddetti. Avcı, "Yakın zamanda abinizi kaybetmişsiniz, başınız sağ olsun" sorusu üzerine de "Abim hayatta, yok öyle bir şey" ifadelerini kullandı.

Ancak Harika Avcı'nın komşuları ve esnaflar, sanatçının abisinin vefat ettiğini naaşının da evden çıkarıldığını söyledi.

Kendisini eve kapatarak kimseyle konuşmadığı söylenen Harika Avcı, yıllar sonra görüntülendi

EV SAHİBİ: TELEFONLARIMIZI AÇMAYINCA POLİSLE EVE GİTTİK

Harika Avcı'nın ev sahibi ise "kendisinden haber alamayınca kapıcıdan gidip bakmasını istedik. Telefonu kapalı, kapıcılara da kapıyı açmadı. Biz de karakola ve savcılığa gittik.

Arama kararı çıkartarak çilingirle birlikte eve gittik. Biz eve girerken birden kapının arkasından çıkıp 'ne yapıyorsunuz, evi mi gasbediyorsunuz' diyerek bağırdı.

Sonra da kapıyı yüzümüze kapattı" şeklinde konuştu. Avcı'nın evinin çöp eve dönüştüğü de söylenenler arasında.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Harika Avcı Magazin Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title