Haberler

Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı ile ilişkisini ilan etti: Her şey güzel gidiyor

Güncelleme:

Kıvanç Kılınç ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra gönlünü rol arkadaşı Halit Özgür Sarı'ya kaptıran Sinem Ünsal, ilişkisini ilan etti. Okuma provasından çıkarken görüntülenen güzel oyuncu, yeni ilişkisi için "Her şey güzel gidiyor" dedi.

Mucize Doktor dizisiyle adından söz ettiren 29 yaşındaki Sinem Ünsal, geçtiğimiz ay Gibi dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Kılınç ile 4 yıllık ilişkisini noktaladı. Gönlünü Gizli Saklı dizisindeki partnerine kaptıran güzel oyuncu, ilişkisini ilan etti.

BAŞ BAŞA TATİLE GİTTİLER

FOX TV'de yayınlanan Gizli Saklı dizisi, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayınca final yaptı. Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen dizinin başrol oyuncuları Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın final çekimlerinin ardından baş başa Belgrad'a tatile gittiği ortaya çıktı.

İLİŞKİSİNİ İLAN ETTİ

Yeni rol alacağı filmin okuma provası çıkışında görüntülenen güzel oyuncu, ayaküstü Magazin Kuryesi muhabiriyle sohbet etti. Halit Özgür Sarı hakkındaki sorulara yanıt veren oyuncu, ilişkisini doğrulayarak "Tatile beraber gittik. Her şey güzel gidiyor" şeklinde konuştu. Oyuncu evlilikle ilgili sorulara da gülerek karşılık verdi.

YENİ PROJESİNDEN BAHSETTİ

Kubilay Aka ile başrolü paylaşacağı yeni filmi hakkında da konuşan Ünsal, "Çok eğlenceli bir film bekliyor. Karakterim evlenmek ve huzurlu olmak istiyor ama alışılagelmişin dışında bir ailesi var. Hem eşinin ailesini hem kendi ailesini idare etmeye çalışan bir karakterim var" dedi.

Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı ile ilişkisini ilan etti: Her şey güzel gidiyor

Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı ile ilişkisini ilan etti: Her şey güzel gidiyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Gizli Saklı Fox Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

Enes Bey :

Şimdi yeni bir dizide başka kişiler ile oynarsalar aşkları bölünecek mi :)

15
4
yanıtYanıtla
abdullah arslan:

genelde tutmayan dizilerin , reyting uğruna , gündem olabilmek için yaptıkları son hamle partner aşkı , hikaye büyük ihtimal, en fazla finali 2- 3 bölüm erteler başka bişey değil

yanıt10
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title