Haberler

Şarkıcı Sıla ve Hazer Amani çifti tek celsede boşandı

Güncelleme:

Geçen yıl ocak ayında nikah masasına oturan şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani çifti bugün Bodrum'da boşandı. Adliyeye gelen Sıla ve Hazer Amani'nin boşanma davası 15 dakika sürdü.

Geçtiğimiz aylarda yazılı bir açıklama yaparak boşanacaklarını duyuran Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani çifti bugün tek celsede evliliklerini bitirdi. Sıla, avukatı Mehtap Kaya ile adliyeye sabah erken saatlerde geldi. Hazer Amani ise avukatı Süsen Gödekmerdan ile davaya 5 dakika kala adliyeye giriş yaptı. Saat 10.00'da başlayan dava, 10.15'te sona erdi.

"SÖYLEYECEK BİR ŞEY YOK"

Uzun süre aşklarıyla gündemden düşmeyen ve ilk başta sevgili olduklarını saklayan daha sonra geçtiğimiz yıl Ocak ayında evlenen çiftin boşanmaları ise 15 dakika sürdü. Muhabirlerin sorusu üzerine boşandıklarını söyleyen Sıla, teşekkür ederek adliyeden ayrıldı. Hazer Amani ise "Söyleyecek bir şey yok" diyerek adliyeden ayrıldı.

Sıla'yı yakın dostları yalnız bırakmazken, Hazer Amani'nin ise adliyeye tek geldi.

Sıla ve Hazer Amani çifti tek celsede boşandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazer Amani Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (22)

bozbulanik:

Arkadaşın haberi yok sanırım, yuva yıkanın yuvası olmaz!

17
3
yanıtYanıtla
....:

Sıradaki. . . .

17
1
yanıtYanıtla
Maho:

Sıla bulamadınmı bi aklı başında ASLANLAR GIBI BIR TÜRK

6
9
yanıtYanıtla
Yasin:

Bu kadın bi şidddet görüyo bide sürekli boşanıyo demekki kadında problem var

13
2
yanıtYanıtla
MERT:

Evlenirlerken de söylemiştim. . . . . . . . . YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ. . . . . . . . . Olmuyor arkadaşlar. . eşlerinizi gereksiz insanlarla aldatmayın. . .

13
2
yanıtYanıtla
biri:

Aman ne şaşırdık ne şaşırdık!!!

12
3
yanıtYanıtla
Mh.:

hahahaha ilahi adelet. . .

10
3
yanıtYanıtla
gösteriş:

Düşünmeden yapılan , gösteriş uğruna bir heves evliliği . . . . . . bitmesi çok normal

11
1
yanıtYanıtla
ysss:

sılada masallah yahni

4
5
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

BİZENEEEEEEEEEEEEE

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title