Haberler

Sıla'nın İş Adamı ile Çekilen Tek Kare Fotoğrafı, Ahmet Kural'la ilişkisini Bitirdi

Güncelleme:

Evlenecekleri beklenirken bir anda ayrılık kararı alan Sıla ile Ahmet Kural herkesi şoke etmişti. Ayrılığın arkasından Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır ile baş başa görüşmesi çıktı.

Sürpriz bir şekilde başlayan aşkları evlilik yolunda ilerliyor derken Sıla ve Ahmet Kural ayrıldı. Herkes ikilinin ayrılık nedeni olarak Ahmet Kural'ın Sıla'yı aldatmasından olduğunu düşünürken olay tam tersi çıktı. Sıla, oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile baş başa yemek yiyince Ahmet çıldırmış.

AHMET KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ

Oyuncu Ahmet Kural ile şarkıcı Sıla 1 yıllık ilişkilerini önceki gün bitirmişti. Sıla, oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile buluşup baş başa yemek yedi. Sıla'nın bu hareketi Ahmet Kural'ı kıskançlık krizine sokunca ilişkinin bittiği iddia edildi.

İşte Sıla ve Okan Can Yantır'ın çekilen o fotoğrafları:


OKAN CAN YANTIR KİMDİR?

Okan Can Yantır 1980 yılında dünyaya gelmiştir. Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun olan Okan Can Yantır, 4 dil bilmektedir. Okan Can Yantır'ın ayrıca Fransa Paul Valery Üniversitesi seçim stratejileri ve aday imajı eğitimi de bulunmaktadır.

Çukur dizisi ile yıldızı parlayan 22 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz ve Okan Can Yantır kısa zaman önce ayrılmıştı. Ayrılığa gerekçe ise Dilan Çiçek Deniz'in Aras Bulut İynemli ile dizideki ateşli sahneleri gösterilmişti.

Arda Turan Türkiye'nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansı Possible'ı açmıştı. Possible'ın başına ise Okan Can Yantır getirilmişti. Okan Can Yantır daha önce GQ Türkiye dergisinin Genel Yayın Yönetmenliğini yapıyordu.

Okan Can Yantır ve Dilan Çiçek Deniz:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural Okan Can Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (35)

muhtar sülüman ):

AHMETKURAL çok iyi yapmış bence.

35
1
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Müsait bi yerde kusucak var...

29
2
yanıtYanıtla
KEŞİŞ:

Ne olacaktı ya aşka, bunların mideleri geniş normal yani. . . .

25
2
yanıtYanıtla
Hia:

tipe bak tövbe yafff parası olmasa bakan olmaz yüzüne:)

24
2
yanıtYanıtla
suya giden tilki:

sadece paramı adam kariyer yapmış

yanıt4
yanıt9
Adınızı Yazın:

ikiside dikkatleri üzerlerine çekip paraları kopardılar ve sözde başlayan ilişki sözde bitti. Biri filmini çekti sattı biri klibini albümünü sattı. Yılbaşında da koydular cukkayı ceplerine. Hep senaryo bunlar inanmayın.

21
2
yanıtYanıtla
birisi:

Birisi şu kadınlara erkek seçmeyi öğretsin.

19
2
yanıtYanıtla
ataaaa:

GICIK OLUYORUM BU KADINA ERKEK GİBİ TİPİ VAR NERESİ GÜZEL ŞUNUN.

20
1
yanıtYanıtla
ferroli:

buradan ahmet kurallara sesleniyorum; kardeşim sen nasıl bir eş istiyorsun , şarkıcı (pop-caz v. s) veya dansöz veya buna benzer gösteriler yapan bir kadınla evleneceksen zaten geniş olmalısın zira bu hayat onlar için normal bir hayat tarzı sayılmaktadır. Bu haliyle kabul etmeyeceksen senin hatandır , çünkü böyle olduğunu bile bile ilişkiyi başlatmışın, he böyle birini istemiyorsan eğer, o zaman iyi aile kızlarını araştırıp dünya hayatından elini eteğini çekmiş kişileri bulacaksın, tabi sen nesin

19
0
yanıtYanıtla
Ahmet Kural:

Ferroli kardeşim bu söylediklerini hiç düşünemedim. Beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Keşke daha önce senin gibi insanlarla tanışma fırsatım olsaydı. . . Buradan numaranı yazarsan seninle yüz yüze görüşmek isterim. Saygılarımla Ahmet Kural

yanıt9
yanıt6
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title