Haberler

Sibel Can'ın Gurur Günü! Oğlu, Yüksek Lisans Eğitimini de Tamamladı

Güncelleme:

Geçen yıl Amerika'daki Miami Üniversitesi'nin işletme bölümünden dereceyle mezun olan Engincan Ural, yüksek lisans eğitimini de tamamlayarak annesinin göğsünü kabarttı.

Sibel Can'ın Hakan Ural'dan olan oğlu Engincan Ural, geçen yıl Amerika'daki Miami Üniversitesi'nin işletme bölümünden dereceyle mezun olmuştu.

YÜKSEK LİSANS DA BİTTİ

Engincan, Londra'da Westminster Üniversitesi'nde yönetim danışmanlığı üzerine yüksek lisans eğitimini de tamamladı.

ANNESİ GURURLU

Sibel Can, yaşadığı mutluluğu şu sözlerle dile getirdi: "Bana bu gururu yaşattığın için teşekkür ederim canım oğlum."

KARDEŞİ DE KATILDI

Engincan'ın mezuniyet törenine kızkardeşi Melissa Ural da katıldı.

İşte o kareler;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Hakan Ural Sibel Can Miami Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (31)

KAR YAĞIŞLI:

OLABİLİR NE VAR YANİ BUNDA BÜYÜTÜLECEK. BİNLERCE KİŞİ VAR ONUN DURUMUNDA KİMSE HABER YAPILMIYOR. BANANE ENGİNCANDAN.

17
2
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Tebrikler ENGİNCAN

3
14
yanıtYanıtla
Çılgın çocuk:

EEEE NE DİYELİM ARTIK DÜDÜK KİMDE İSE PATRON O

10
2
yanıtYanıtla
Servet:

Bitirdiği bölüm herkesin bitireceği bölüm üniversitede aynı çok iyi bölümü bitirmemiş ve iyi bir üniversiteyi okumamış annesinin sayesinde işe de hemen girer ALLAH herkese bu şansı versin AMİN

7
5
yanıtYanıtla
asım:

Gögüsü zaten kabarık

10
2
yanıtYanıtla
ali:

malasef cok insan amerikada okumak kolay oldugnu bilmiyor :(Avrupada ve Ingilterede daha zor ve daha iyidir!Amerika dünyanin en az IQ oldu yer dir. Bazi avrupa ülkeler amerika diplomayi bile saymiyorlar ve almiyorlar.

9
1
yanıtYanıtla
Kader:

Ben almanyada yaşıyorum.Burada üniv sınavını veremeyenler Americaya gidiyor gezip tozup geliyorlar sınavlarınıda veriyorlar herkes çok kolay olduğunu söylüyor

yanıt7
yanıt3
Adınızı Yazın:

şu melisadan nefret ediyorum ne kadar çirkin ve itici hiç anne ve babasına benzemiyor

3
7
yanıtYanıtla
gaga:

tamam yer güzelde işletme okuyan çöp kamyonu kullanıyor Türkiye de. . . . . .

7
3
yanıtYanıtla
kim olduğum öemli değil:

kardeşim türkiyede torpil var torpil

yanıt0
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title