Haberler

Seyhan Soylu, kendisine küsen Nihat Doğan'a 1,5 milyon TL'lik hediye aldı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Serpil Çakmaklı'nın yıllar önce Nihat Doğan'dan hamile kalıp bebeğini aldırdığını söyleyerek magazin gündemine bomba gibi düşen Seyhan Soylu, birlikte çalıştığı Doğan'ın gönlünü almak için kesenin ağzını açtı. Soylu, Doğan için 1,5 milyon TL'ye bir güzellik merkezinin şubesini aldı.

Flash TV'de yayınlanan; Seyhan Soylu, Nihat Doğan, Sevim Alan, Bahar Candan ve Tuğba Ekinci'nin yorumculuğunu yaptığı Al Sana Haber programındaki konularıyla gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında çarpıcı açıklamalar yapan Seyhan Soylu, "Nihat Doğan 17 yaşındayken Serpil Çakmaklı ile sahte kimlikle beraber oldu ve Serpil, Nihat'ın 17 yaşında olduğunu öğrenince çocuğu aldırdı" dedi.

SOYLU'DAN DOĞAN'A 1,5 MİLYON TL'LİK HEDİYE

Doğan'ın "Seyhan Soylu beni rezil ettin. Ben programı bırakıyorum. Hayatımda biri var ablacığım, senin yüzünden ilişkim zedelendi" demesi üzerine üzülen Soylu, arkadaşının gönlünü almak için kesenin ağzını açtı. Dünkü canlı yayında konuyla ilgili konuşan Soylu, "Aman Nihat'ım bana kızmış, gönül koymuş, bende yeğenleri, kardeşleri başında durur, yeni bir gelir, yepyeni bir iş kapısı olsun diye Sevim Alan' dan 1 şube satın aldım. Kardeşime çok yakışacak. Onu üzdüm. Onun gönlünü almak içinde Bağcılar şubesini Nihat'ıma satın aldım. Şimdi ona bu güzel hediyeyi canlı yayında Sevim alan ile imza atarak resmileştireceğim" dedi.

Seyhan Soylu'nun Nihat Doğan için aldığı şubenin fiyatı ise 1,5 milyon TL.

Seyhan Soylu, kendisine küsen Nihat Doğan'a 1,5 milyon TL'lik hediye aldı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nihat Doğan Flash Tv Haberler

500

Yorumlar (12)

Mikail arman:

Bu nihat aydının ne halt olduğunu hiç çözemedik ama her renge giren bir tv ve laf cambazı olduğunu tüm millet biliyor.Otelde kadınlarla basildığını unutup şimdide karma cinslerle dedikodu proğramları yapıyor. Fakir fukara edebiyatı yapıp sonrada bu milletin değerlerinden uzak yaşam sürüp delikanlı ayaklarına yatıyor.

117
4
yanıtYanıtla
uğurcan özkara:

O sanki nihat doğanmıydı aydın ne vakit oldu.

yanıt3
yanıt0
OKUR:

sirke gidin sizin yeriniz orası

113
5
yanıtYanıtla
AJ B:

Insanlar ter dokerek kazanmadiklari paralari haybeye harcarmis. O parayla kac aile bu kis gunlerinde sicak ev ve yemekle gecirebilir di? Guzellik salonu? Dunya tersine dondu siz hala yuzeysel misiniz?

108
2
yanıtYanıtla
doğukan ve poyraz 2:

Allahım çıldıracağım biz bir koli yumurtayı bile almaya zorlanıyoruz , bu gereksiz insanlar gereksiz programlarla dünya para kazanıyor.bahar candan ne alaka konuşma özürlü insanıda diğer boşlarıda bir araya getirip program yapmışlar. Allahtan flaş tvyi hiç izlemiyorum

103
5
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Allah aşkına bu kanalın tuşuna basan varmı ya. Bu değirmenin suyu bunlara nereden geliyor. Millet dört lira olan ekmeği alamaz oldu. Bunlar milyonları birbirine peşkeş çekiyor.

87
0
yanıtYanıtla
Fakır:

hepsini toplasam 1 bile etmez.

67
2
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Çok çirkin ve ukalaca hareketler bunlar. Az gelirli vatandaşlar bu zor hayat şartlarında onurlu şekilde alın teriyle çalışıp aile ve vocuklarinin geçimini saharien oturdukları yerden kolay para kazanarak tv de birbirlerine milyon sunanlar bu halkın alın teriyle çalışanlarına hakaret etmektedirler.

58
2
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Flash Tv Yalçın abi olsa bunları ıslak havluyla döverdi canlı yayında :)

55
0
yanıtYanıtla
Hat B:

Heheey,, hahaay, Nihata, Seyhan’dan guzellik merkezi subesi. Bize ne?

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title