Haberler

Sevgilisiyle Samimi Pozları Olay Olan Tuba Büyüküstün, Aşkıyla Gözlerden Uzak Tatile Kaçtı

Güncelleme:

Sevgilisi Umut Evirgen'le plajda güneşlenirken samimi görüntüler sergileyen Tuba Büyüküstün, sevgilisi ile sessiz sedasız, gözlerden uzak tatil için İtalya'ya gitti.

Bodrum'da sevgilisi Umut Evirgen'le aile krizine yol açacak kadar samimi görüntüler veren Tuba Büyüküstün, aşkıyla gözlerden uzak olmak için İtalya Toskana'ya tatile gitti.

YAŞANANLARI UNUTTURMAK İÇİN KAÇIŞ PLANI YAPTI

Eleştiri oklarının hedefi olan güzel oyuncu sevgilisi Umut Evirgen'le olayı unutturmak için kaçış planı yaptı. Ailesiyle samimi görüntülerden dolayı kriz yaşamadığını söyleyen Güzel oyuncu, gözlerden uzak olup yaşananları unutturmak için kaçış planı yaptı.

Sevgilisiyle Olan Samimi Pozları Olay Olan Tuba Büyüküstün, Aşkıyla Gözlerden Uzak Tatile Kaçtı

GÖZLERDEN UZAK KALMAK İÇİN KAÇTILAR

Saklambaç'ta yer alan habere göre; Umut Evirgen'le önceki gün İtalya'ya giden Tuba Büyüküstün, konaklamak için ise Toskana'yı seçti. Buradaki üzüm bağları ve UNESCO tarafından koruma altına alınan yerleri gezecek olan ünlü çift, böylece hem biraz moral depolayacak hem de gözlerden uzak kalacak.

Sevgilisiyle Olan Samimi Pozları Olay Olan Tuba Büyüküstün, Aşkıyla Gözlerden Uzak Tatile Kaçtı

YAZ BOYUNCA BİR DAHA GİTMEYECEK

Bu arada Evirgen'le fotoğrafları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Tuba Büyüküstün'ün yaz boyunca bir daha Bodrum'a gitmeme kararı aldığı da konuşulanlar arasında.

Sevgilisiyle Olan Samimi Pozları Olay Olan Tuba Büyüküstün, Aşkıyla Gözlerden Uzak Tatile Kaçtı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Umut Evirgen Toskana İtalya Magazin Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

500

Yorumlar (10)

ceren:

gören de 18inde zannedecek iki çocuğunu atıverdi sevgili peşinde fellik fellik geziyor akılsız

20
2
yanıtYanıtla
ayıp:

terbiyesiz

yanıt2
yanıt2
dady:

su kadın su adama nasıl veriyor seyi yani elini nasıl veriyor. aklım almıyor. hani derler ya kırk tane elim olsa birini vermem gerekir lafını kullanılması gereken bir ilişki. ah tuba ah muska var sende acıl bozdur kumbarayı pardon muskayı. .

7
5
yanıtYanıtla
ANGARALI:

KİME NE YA HERKEZİN MALI KENDİNE KİME NE

4
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bir anne çocuklarının babasını bırakır ne üdüğü belirsiz sözde mafya bir soytarının peşine nasıl takılır? Yazıklar olsun!

5
0
yanıtYanıtla
Gokyuzu:

Annelikle bu kisinin hic bir ilgisi yok dogurmusa ailesinin ustune atmis bizler evladimiz olmadan hic bir plan yapmayiz hayatimizi cocuklarimiz gore uasariz nasil bir anne bencil kadin

4
0
yanıtYanıtla
Fatoş:

O degilde nasil cocuklarindan ayri kalabiliyor nasil onlarsiz ici rahat ediyor bi erkege yavrularini degisebiliyor..herkese gore degil annelik

4
0
yanıtYanıtla
x:

yeni yetme zibidiler sizinkisini hayat zannediyorlar. . . size özeniyorlar. ama değil. tuba birazda çocuklarınla ilgilen. . . birazda çocuklarını öp.

3
0
yanıtYanıtla
404ERROR:

''''ben bir köşede bekler ara sırada terinizi alırım''''

0
2
yanıtYanıtla
vicdan:

madem hayatını böyle geçirmeyi istiyordun ne diye çocuk doğurdun vicdansız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title