Haberler

Servet değerinde! Acun Ilıcalı'nın saatinin 9 milyon TL olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

3 gün önce sosyal medya hesabından baş başa yemek yedikleri bir fotoğrafı paylaşarak sevgilisi Çağla Altunkaya'nın doğum gününü kutlayan Acun Ilıcalı, saatinin fiyatıyla gündem oldu. Saat tutkusuyla tanınan Ilıcalı'nın kolundaki saatine 9 milyon TL ödediği ortaya çıktı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra gönlünü Ayça Çağla Altunkaya'ya kaptırdı. Uzun süredir Altunkaya ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak sevgilisinin doğum gününü kutladı.

SEVGİLİSİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Altunkaya ile baş başa yemek yiyen Acun Ilıcalı, çektirdikleri romantik kareyi, 13,7 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından paylaşarak "Çok şey yazarım ama yüzüne söylemek en güzeli. Doğum günün kutlu olsun, yüzün hep gülsün.. Nice mutlu yılların olsun" notunu düştü.

Servet değerinde! Acun Ilıcalı'nın saatinin 9 milyon TL olduğu ortaya çıktı

SAATİ TAMI TAMINA 9 MİLYON TL

Fotoğrafta masadaki çiçekler dikkat çekerken Ilıcalı'nın mavi renkteki saati de merak konusu oldu. Saatlere olan düşkünlüğüyle bilinen ve daha önce aksesuarlarına ödediği fiyatlarla adından söz ettiren Ilıcalı'nın saati içinde servet döktüğü ortaya çıktı. Fenomenler Ne Giymiş sayfasının haberine göre, Ilıcalı'nın dünyaca ünlü bir markaya ait olan saatinin 9 milyon 438 bin 862 TL olduğu öğrenildi.

Servet değerinde! Acun Ilıcalı'nın saatinin 9 milyon TL olduğu ortaya çıktı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı Instagram Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (16)

Levent Levent:

Karunun zenginliğini görüp kıskananlar, keşke bizde karun kadar zengin olsaydık diye hayıflanırken, Karun servetiyle birlikte yerin dibine batınca da iyi ki biz onun kadar zengin değilmişiz diye hayıflanmışlar. Velhasılı kiram İnsanlar değişik varlıklar

76
3
yanıtYanıtla
ERKAN :

bunlar hep doyumsuzluğun verdiği sonuçlar. ortalama bir fiyatta daha güzel saatler var ama bunun zenginler için güzel yanı pahalı olması. bin t lik saat tak kalanını yardıma muhtaçlara ver ahirette survivora katılmak zarunda kalmazsın

50
6
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

O saatler gösteriş ya da fiyaka için alınmaz. Bazı kesimlerin kafası bu saatin alınma nedenine çalışmaz

yanıt10
yanıt11
Hakan Arslanoglu:

50 TL' ye seyyardan saat aldım, Acun' un 9 milyonluk saati ile aynı zamanı gösteriyor.

54
1
yanıtYanıtla
Burak Sahin:

o Miami de sen Ümraniyede nasil oluyor o?

yanıt1
yanıt1
Demir Acer :

zenginin mali fakirin cenesini yorarmis, yakisir acuna daha kaliteli saatler var kolundakinin 100 katindan daha cok onu taksin banane, parasi varki takiyor, bende sende olsa bizde takariz onun icin giskanmayin acunu

15
26
yanıtYanıtla
meko:

Plastik saat interenete bakın kaç para abartmayın en pahalısı 12 bin tl.

16
23
yanıtYanıtla
Demir Acer :

meko: cin mali cakmasi senin o gordugun)))

yanıt8
yanıt4
Tiyatro:

Cakmadir o çakma. Abartmayın geliri iyi olabilir bildiğin reklamcı. Ya ürünün reklamını yapıyordur yada çakma.

18
13
yanıtYanıtla
ali can:

Var ki harcıyor,kimseyi ilgilendirmez ama keşke hayır yapsa diyorum kendi fikrim

19
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title