Haberler

    "Ameliyat olmazsam yaza çıkmam" deyip tatile giden Seren Serengil'den eleştirilere yanıt: İstiyorlar ki Seren ölsün!

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz günlerde dumping sendromuna yakalandığı ortaya çıkan ve "Ameliyat olmazsam yaza çıkmam" diyen Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda görüntülendi.

    TATİL POZLARIYLA ÇOKÇA ELEŞTİRİLMİŞTİ

    70 kilodan 46 kiloya kadar düşen Serengil, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi Mustafa Tohma ile gittiği Palandöken tatilinden paylaştığı kayak fotoğrafları ile bir hayli eleştiri almıştı.

    Önceki gün Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Seren Serengil, hastalığına rağmen tatile çıkması hakkında konuştu.

    "İSTİYORLAR Kİ SEREN ÖLSÜN!"

    Serengil, "İnsanlar gerçekten çok acımasız. İstiyorlar ki Seren ölsün! Ben oraya temiz hava almaya gittim. Çocukluğumdan beri kar sporlarını severim. Zaten hastalığımla boğuşuyorum! Yine de 2.5 kilo aldım. Haftada bir gün serum yiyorum. İnsanları anlamıyorum" diyerek sitemde bulundu.

    DUMPING SENDROMU NEDİR?

    Midenin bir bölümünün ya da tamamının alındığı ameliyatlar veya gastrik by-pass operasyonu sonrası ortaya çıkabilen "Dumping Sendromu", midenin çok hızlı boşalması ile karakterize bir semptom olarak tanımlanabilir.

    Genellikle yemek yedikten 10 ila 30 dakika sonrası karın ağrısı, ishal, kusma, çarpıntı ve kramp gibi şikayetlere neden olabilen dumping sendromu mide çıkışındaki kasların iptal edilmesi nedeniyle midedeki besinlerin kontrolsüz bir şekilde ince bağırsaklara boşalması sonucu oluşur. Bu durum ani ve çok hızlı bir şekilde gelişir ve çoğunlukla şeker ihtiva eden yiyeceklerin tüketilmesinden sonra ortaya çıkar.

    Seren Serengil'den şok eden ölüm itirafı

    Seren Serengil'den şok eden ölüm itirafı

    Seren Serengil'den şok eden ölüm itirafı

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Seren Serengil Nişantaşı Haberler

    500

    Yorumlar (15)

    HERKES İYİ OLSUN:

    KENDİSİNİ SEVMEM, AMA KIYAFETLERİNE BAKACAK OLURSAK DOĞRU SÖYLÜYOR. BİR ZAMANLAR KOLLARI ŞU AN Kİ BACAKLARI KADAR GENİŞLİKTE İDİ. YA ŞİMDİ?HAKİKATEN ERİMİŞ. ŞİFALAR DİLERİM. HER KİM NE TEMENNİ DE BULUNUYORSA RABBİMDE ONLARA YÜZ KATINI VERSİN İNŞALLAH.

    6
    0
    yanıtYanıtla
    cenk:

    ya seren sen kimsin. . . biz neden senin ölmeni isteyelim ki. . . gözümüzde ufacık bile değeri olmayan babadan dolayı sözde şöhret olan dünyadaki gereksiz insanlardan birisisin. . . sana reklam getireceğini bilsen hiçbir şey yokken dahi gidip ameliyat olabilecek bir canlısın sen

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Mine minnoş:

    Bizde bunu dile getirmeyin bellimi olur Biz böyle bir şey demiyoruzki diyoruz Bana yazılana bakın Şaşkınlıkla izliyorum Ne yazıldığının anlamını bile bilmeden anlamsız eleştirilere sinir oluyorum cok haklısınız Cenk kardeşim .

    yanıt0
    yanıt0
    Mine minnoş:

    Bunu kendisi yapıyor Polemik yaratmak kendi işi Bunu bile fırsata çevirende kendisi Of be şunu konuşmayalım iyide söylerseniz bunu kaymağını yemeği belliki seviyor Ne halın varsa gör yahu .

    yanıt0
    yanıt0
    123:

    yeter şöyle vasıfısız kişilerin gündem olduğu

    5
    0
    yanıtYanıtla
    AA:

    BIZE NE. HER SEYI DALGAYA ALIYONUZ. REKLAMA YAPIYORSUNUZ. SIRF GUNDEM OLMAK ICIN. REZİL.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Mine minnoş:

    Biz istemiyoruz siz Reyting uğruna bizlerle alay ediyorsunuz şimdide Acitasyon yapma turp gibisin dalganı geçme bakarsın gerçek olur Yapma bunu .

    4
    0
    yanıtYanıtla
    DELİ SEBO:

    minnoş ne demek lan delirtmeyin beni ha

    yanıt1
    yanıt0
    Arhavi Kapisre:

    Aynen katılıyorum

    yanıt1
    yanıt0
    ömer turan:

    babasının kızına bakın.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title