Haberler

Daha önce yaptığını yine yaptı! Siyah mini elbisesiyle cama çıktı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Serel Yereli, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla gündem olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, daha önce yaptığını yine yaptı. Yereli, mini elbisesiyle ve uzun çizmesiyle cama çıkıp poz verdi.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında olan Serel Yereli, cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. Sık sık dekolteli pozlarıyla hayranlarının karşısına çıkan Yereli, son paylaşımı da bir hayli iddialı.

CAMA ÇIKTI

Daha önce geceliğiyle cama çıkan Serel Yereli, yine aynısını yaptı. Yereli, siyah mini elbisesi ve çizmesiyle, cama çıkarak poz verdi.

Serel Yereli daha önce yaptığını yine yaptı

"ÖLMENİN BAŞKA YOLU"

Uzun süredir İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan oyuncu, karelere, "Sanat toplum içindir" diye yazmıştı. Müzik çalışmaları nedeniyle İngiltere'de olan ünlü oyuncuya, kısa sürede binlerce beğeni geldi. Daha sonra aynı elbisesiyle selfie yapan Yereli, "Ölmenin başka bir yolu" notunu düştü.

Daha önce yaptığını yine yaptı! Siyah mini elbisesiyle cama çıktı

PAYLAŞIMLARIYLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Geçtiğimiz aylarda aile ziyareti için Türkiye'ye gelen Yereli, yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Oyunculuğu bırakıp İngiltere'ye yerleşen Yereli, orada paylaştığı fotoğraflarla da sık sık gündeme geliyor.

Daha önce yaptığını yine yaptı! Siyah mini elbisesiyle cama çıktı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Serel Yereli Londra Haberler

500

Yorumlar (5)

Metin Yalcin:

Et görmek istesek kasaba giderdik ..

54
8
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Kadın veya erkek olarak dikişi, dikmeyi, dekolteyi ve herşeyi sergilemeyi seven bir toplumuz.Önemli eksiğimiz yırtılan ahlakımızı dikmeyi beceremiyoruz !

yanıt3
yanıt0
Mahmut Karaoğlan:

Allah akıl fikir versin.

48
5
yanıtYanıtla
Bozkurt :

"ÜNLÜ OYUNCU"???? Ama oyunculuk yerine "MÜZİK ÇALIŞMALARI İÇİN LONDRA'DA.. Ne oynamış,bilen var mı? Şu aralar yaptığı en önemli işlerin başında "SOYUNMAK-YARI ÇIPLAK POZ VERMEK".. Mekanlar ise ya parkların ücra köşeleri, ya da cam pervazları.. Sonuç?? "Ucuz magazin malzemesi olmak. Dünyanın dört bir yanında her gün "yarı yada tam çıplak poz veren" ve bunları sosyal medyadan paylaşan 22 milyon kadından birisi.

38
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

he he magazin fotografcilarida tesadüf oradan geciyorlarmis hemi böyle basit ucuz et reklamlari artik mide bulandiriyor sosyal medyaya kota koyanlar bu et rekabetinede koto koymali zira ülkede ahlak sorunu günden güne artiyor sanatci et pazarliyarak degil basari ve beceriyle sanatci olur.

24
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title