Haberler

Serdar Ortaç'tan, Tarkan'a Ağır Taş: Yenilikçiden Yanayım

Güncelleme:

Serdar Ortaç sanat müziği albümü çıkaran Megastar'a "Ben yenilikçilikten yanayım. Denizde kum bende şarkı" diyerek gönderme yaptı.

Serdar Ortaç önceki gün eşi Chloe Loughnan ile Bebek'teydi. Yürüyüşe çıkan çift, bir kafede mola verip kahve aldı. Spor kıyafetleriyle dikkat çeken ikili, çıkışta muhabirlerle sohbet etti. Gazetecilerin Tarkan'ın 'Ahde Vefa' albümünü sorması üzerine ünlü popçu, yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

"YENİ ŞARKILARI SEVİYORUM"

Megastar'ın albümünü dinlemediğini ama çok iyi olduğunu duyduğunu söyleyen şarkıcı, "Ben sanat müziği albümü yapmayı düşünmüyorum. Çünkü yeni şarkıları seviyorum. Devamlı üreten biri olduğum için yenilikçilikten yanayım. Denizde kum bende şarkı" diyerek meslektaşına taş attı.

"TARKAN HEPİMİZİN ALBÜMÜNÜ YATIRDI"

Trt FM'de Behzat Gerçeker ve Samsun Demir'in sunduğu 'Enbeğenilen'e konuk olan İrem Derici de Tarkan'a laf attı. Şarkıcı, "Albüm yaptık, hemen arkasından Tarkan'ın 'Ahde Vefa' albümü çıktı. Hepimizin albümünü yatırdı" diyerek Megastar'a göndermede bulundu.

Kaynak: Habertürk

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Ahde Vefa Tarkan Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (11)

ankaranın bağları:

tarkan sizden iki gömlek üstün siz de kenan la nal toplayın

24
3
yanıtYanıtla
İstanbullu:

Serdar ortaç Bozuntusu vatan hainidir. Ahmet kayanın Ruhu seni rahat bırakmayacaktır

21
4
yanıtYanıtla
URFALI:

Laaaaaannnn Ahmet kaya Seni bekliyor yanına bir an evel git.

18
3
yanıtYanıtla
İstanbullu:

Ahmet KAYA Rüyana giriyor mu ?

17
2
yanıtYanıtla
Kıyılı:

Kara biberle geldin , morardın gittin !!! Hala Tarkan üzerinden kendine pay çıkarma peşindesin. . . . adamın asaleti ve duruşu yeter sizin gibi çakma snatçılara. Terbiyesine ve kültürüne zaten söz yok, tam NOT. Sanatçı dediğin Tarkandır.

6
0
yanıtYanıtla
Gülten:

Bu cümlenin Serdardan geldigini inanamiyorum, yuhhhhhh. . . gicir gicir viyik viyik kivir kivir, bumudur yenilikci olan? Dinleyicilere sor sen, hangi sarkin farkli cikti yirmi senede? Aceba ayirt edebiliyorlar mi? Türkiyenin ''tatil havasi müzigi'' yapan ve her sene ayni ekmekden yiyen kisisin sen. Tarkana gelirsek, her sarkisi birbirinden farkli. Söz ve müzigiyile gercekten anlam katmaya calisan bir Sanatci. Onun icin Mega deniliyor ona. Bu bir hayran mesaji degildir, tarafsiz bir yoru

4
1
yanıtYanıtla
Rize:

Serdar, siyasi yenilikciden yana bence. . Ahmet kayayi cok severim. . Cok buyuk haksizlik yapildi. . Ama gidipte akpnin eteginin altinada girmedim. .

1
1
yanıtYanıtla
OKUYUN ADAM GİBİ:

ADAM BİŞİ DEMEMİŞ SALDIRMANIZA GEREK YOK OKUMAYI ÖĞRENİN İLK ÖNCE

0
1
yanıtYanıtla
Yasemin:

Serdar cım a laf söylenenler sızı kandil hürmetına Allaha havele ederim

0
1
yanıtYanıtla
mehmet:

hep aynı melodiler aynı şarlkılar. . . uzaktan müziği duyunca anlıyoz ki bu serdar bstesi. . .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title