Haberler

Ozan Doğulu'nun Eski Eşi Ece Yosmaoğlu ile Aşk Yaşayan Serdar Bilgili Kimdir?

Güncelleme:

Ünlü müzisyen Ozan Doğulu, üç çocuğunun annesi Ece Yosmaoğlu ile geçtiğimiz Haziran ayında yollarını ayırmıştı. Ece Yosmaoğlu'nun adı iş adamı ve BJK Spor Kulübü eski Başkanı Serdar Bilgili ile aşk dedikodularına karıştı. Peki Serdar Bilgili kimdir?

Müzisyen Ozan Doğulu'nun 2007'de dünya evine girdiği eski eşi Ece Yosmaoğlu'nun adı bir dönem BJK Spor Kulübü Başkanlığı'da yapmış olan Serdar Bilgili ile birlikte konuşuluyor. Peki Serdar Bilgili kimdir, kaç yaşındadır, kimlerle sevgili oldu?

EL ELE DÜĞÜNE GİTTİLER

Günaydın yazarı Bülent Cankurt'un köşe yazısına göre Bilgili ve Yosmaoğlu bir süredir birlikte. Birlikte arkadaşlarının düğününe el ele giden çift, aşklarını gizlemiyor.

SERDAR BİLGİLİ KİMDİR?

Serdar Bilgili,1963'te İstanbul'da dünyaya geldi. İlk öğrenimini Ataköy İlkokulunda tamamlayan Bilgili, orta okul ve liseyi ise Robert Kolej'de tamamladı. Lisans eğitimi için Amerika'ya giden Bilgili, Redlands Üniversites İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 1983'te Birleşmiş Milletler'de staj yapan Serdar Bilgili, bir sene sonra Türkiye'ye dönerek iş hayatına atıldı. Serdar Bilgili'nin, tekstil, inşaat ve turizm gibi alanlarda faaliyeti bulunanşirketleri bulunuyor.

Serdar Bilgili Kimdir?

SÜLEYMAN SEBA İLE GÖREV ALDI

1992 yılında BJK yöneticilik kariyerine başlayan Serdar Bilgili, aynı yıl BJK Yönetim Kurulu'na seçilmesiyle başladı. 1992-1998 yılları arasında Süleyman Seba'nın başkanlık yaptığı BJK Yönetim Kurulu'nda görev alan Bilgili, Genel Sekreterlik ve Basın Sözcülüğü gibi görevler edindi.

2002'DE BJK BAŞKANI SEÇİLDİ

31 Mart 2002'de rekor bir oy kullanımıyla Beşiktaş Kulübü Başkanı seçilen Bilgili, 2 yıl sonra görevinden istifa etti.

Serdar Bilgili Kimdir?

2008'DE İSTANBUL TURİZM ÖDÜLÜ ALDI

Serdar Bilgili, 2008 yılında İstanbul Turizm Ödülü'nün sahibi oldu.

ÖZEL HAYATI

Serdar Bilgili, Ebru İpekçi ile evlendi. Bu evlilikten Lal isimli bir kızı olan Bilgili, Ebru İpekçi ile ayrıldı. Serdar Bilgili, 2013'te Fransız model sevgilisi Amelie Latournald sayesinde 50 yaşında ikinci kez baba oldu. Bilgili, 2015 yılında haber spikeri Nazlı Çelik ile evlendi ancak bu ilişki altı ay sürdü. Bilgili'nin adı, Deniz Çakır, Aslı Mavitan, Özlem Uzan gibi isimlerle anılmıştı.

Serdar Bilgili Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Bilgili Ozan Doğulu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title