Haberler

    Senem Kuyucuoğlu Annesine Söz Verdi

    Senem Kuyucuoğlu Annesine Söz Verdi Haberdesin.

    Senem Kuyucuoğlu Annesine Söz Verdi

    Haberdesin.

    Cape Town'da katıldığı uyuşturucu partilerinde ve hemcinsiyle öpüşürken çekilmiş fotoğraflarının yayınlanmasıyla gündeme bomba gibi düşen manken Senem Kuyucuoğlu'nun annesi Nergis Kuyucuoğlu, kızının uyuşturucu tedavisi süreciyle ilgili,"Kızım merkeze kendisi yatmak istedi ve bana 'Tedavi görüp bu illetten kurtulacağım.' diye söz verdi." dedi.

    BAKANLIK DEVREYE GİRDİ

    Senem Kuyucuoğlu, sıkıntılı günleri atlatmaya çalışıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın devreye girmesiyle özel bir hastanede uyuşturucu tedavisi görmeye başlayan Kuyucuoğlu, artık devlet koruması altında.

    SADECE ANNESİ GÖREBİLİYOR

    24 yaşındaki mankenin annesi Nergis Kuyucuoğlu, kızının kendisinden başka hiç kimseyle görüştürülmediğini söyledi. Günaydın'a konuşan anne Kuyucuoğlu, kızının sağlık durumuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Senem'in sağlığı, her geçen gün daha iyiye gidiyor. Sürekli doktor gözetiminde. Kızımı sadece belli zamanlarda görmeme izin veriyorlar. Senem, bu merkeze kendisi yatmak istedi ve bana 'Tedavi görüp bu illetten kurtulacağım.' diye söz verdi. O artık devlet korumasında. Ona destek olan herkese teşekkür ederim."

    TEHDİTLER ALDIĞI İÇİN POLİS KORUMASINDA

    Kızının tehditler aldığını ve bu nedenle polis korumasında tutulduğunu da söyleyen Nergis Kuyucuoğlu, doktorların vereceği karar doğrultusunda genç modelin hafta sonu hastaneden taburcu edilebileceğini belirtti. Kızının tedavi sürecinin ardından iş hayatına dönmesini istediğini belirten anne Kuyucuoğlu, "Senem için bundan sonra en önemli şey; maddi olarak kendi ayaklarının üzerinde durması. Hem hayatını idame ettirmek, hem de kendine bir uğraş edinmek için yeniden iş hayatına dönmeli" dedi.

    Senem Kuyucuoğlu Annesine Söz Verdi

    Haberdesin.

    Kaynak: Haberdesin.com / Magazin

    Senem Kuyucuoğlu Cape Town Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title