Haberler

Seda Sayan'ın "İnşaat İşçilerinin Spermlerini Kullanın" Sözü RTÜK'ü Harekete Geçirdi

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde konuğu Ece Gürsel'e "Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya" diyen Seda Sayan, için RTÜK'e şikayet yağdı. Şikayetlerin ardından RTÜK harekete geçti.

Seda Sayan'ın kendi adını taşıyan programında manken Ece Gürsel'e sarf ettiği "Kız yazık, ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var" sözleri kamuoyunun büyük tepkisini çekti. Tepkilerin ardından RTÜK de duruma el atmaya karar verdi.

500'DEN FAZLA ŞİKAYET İLETİLMİŞ

Sabah gazetesinden Selçuk Adıgüzel'in haberine göre, programın yayımlanmasının ardından geçen iki gün içinde RTÜK şikâyet yağmuruna tutularak 500'den fazla şikâyet iletildi. Vatandaşlardan gelen yoğun şikâyetler üzerine RTÜK'ün inceleme başlattığı öğrenildi.

"KESİNLİKLE KABUL ETMİYORUZ"

Konuyla ilgili konuşan İnşaat İşçileri Sendikası yetkilisi "İnşaat işçilerini damızlık olarak gören bu ahlaksızca yaklaşıma tepki gösteriyoruz. Kesinlikle kabul

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ece Gürsel Seda Sayan TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (45)

ss:

şu kadını artık televizyonda görmeyelim.

20
0
yanıtYanıtla
ali veli:

program yapmasını engelleyin tv den men edin bu kadını görmekten bıktık

17
1
yanıtYanıtla
Mİsafir.:

Aynen katılıyorum bir senedir her pilatformdada altını çiziyorum.

yanıt2
yanıt0
türkiye:

demekki kendisi vermiş olmalı. .

17
1
yanıtYanıtla
DONJUAN:

KİŞİ KENDİSİNDEN BİLİR İŞİ

18
0
yanıtYanıtla
asker:

Afrinde biz ölelim ülkeyi bunlar yesin bunlarin cocuklari Niye yok cephede Nicin kimin icin ölüyoruz

16
1
yanıtYanıtla
Strateji Uzmanı:

Operasyon sırasında internet kullanmak operasyonun güvenliğini tehlikeye atmıyor mu?

yanıt2
yanıt4
Adınızı Yazınyasin özcan:

bu kadının tvye çıkması zaten skandal. . . cahil görgüsüz paranın şımarmış maymunları bunlar. . .

17
0
yanıtYanıtla
KEKOVALI:

BU KADININ YORUMLARI MİDEMİ BULANDIRIYOR , ALLAH AŞKINA RÜTÜK LÜTFEN CAYDIRICI BİR CEZA VERİNKİ HALKIN GURURUYLA OYNAMASIN BU GİBİ ŞEYLERRR ??

17
0
yanıtYanıtla
Dört Dörtlük:

bu Seda kim arkadaşlar bilimle ilgili ne yapmış Türkiye ye ne yararı olmuş okulmu yaptırmış hastanemi kim bu siz niye izliyorsunuz reyting kazandırıyoprsunuz biraz bilimle uğraşınANKARANIN SULARI NEDEN HALA PASLI YÜZ YIKANMIYOR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ HERŞEY ÇOK PAHALI

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title