Haberler

Şarkıcı Tuna Kiremitçi'nin İstanbul'da vereceği konser iptal edildi

Güncelleme:

Sanatçı Tuna Kiremitçi'nin bugün İstanbul'da vereceği konseri saatler kala iptal edildi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda karara tepki gösteren Kiremitçi, "nereye varmak istiyorsunuz? Bu şarkılardan korku niye" dedi.

Müzisyen ve yazar Tuna Kiremitçi'nin bugün Güngören Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde vereceği konseri iptal edildi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan şarkıcı, iptal kararına sitem etti.

"ŞARKILARDAN BU KORKU NİYE?"

Konserinin dini gerekçeler nedeniyle iptal edildiği ileri sürülen Tuna Kiremitçi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Ey bugünkü İBB Güngören Erdem Beyazıt Kültür Merkezi konserimizi son anda yasaklayan hükümet erkanı: Ne yapmak, nereye varmak istemektesiniz? Şarkılardan bu korku niye?" dedi.

Şarkıcı Tuna Kiremitçi'nin İstanbul'da vereceği konser iptal edildi

TUNA KİREMİTÇİ KİMDİR?

Tuna Kiremitçi 24 Şubat 1973 yılında Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Filibe kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Kiremitçi, ilk şiirlerini Galatasaray Lisesinde okurken Varlık Dergisi'nde yayımlattı. Tuna Kiremitçi Yaşar Nabi Nayır Şiir ödülünü aldığı Ayabakanlar isimli kitabını 1994 yılında yayımladı. 1997 yılında Bosnalı Şair İzzet Sarayliç ile Erguvan Balkan Şiir ödülünü paylaştı. Kiremitçi'nin 2002 yılında çıkan 'Git Kendini Çok Sevdirmeden' isimli romanı büyük yankı uyandırmayı başardı. 2003 yılında ise yine çok satanlar listelerinde uzun zaman kalan Bu İşte Bir Yalnızlık var ve Bazı Şiirler, Bazı Şarkılar kitapları okuyucu ile buluştu.

Sinema eğitimi aldıktan sonra kısa filmleri ile bir çok ödülün sahibi olmuştur. 2009 yılında ilk uzun metrajlı filmi Adını Sen Koy'u çekmiştir. Bu İşte Bir Yalnızlık var isimli eseri 2013 yılında sinemaya uyarlanmıştır. Tuna Kiremitçinin bestelerini kendisi dışında Ajda Pekkan, Haluk Levent, Müslüm Gürses gibi büyük sanatçılar seslendirmiştir.

Şarkıcı Tuna Kiremitçi'nin İstanbul'da vereceği konser iptal edildi

Şarkıcı Tuna Kiremitçi'nin İstanbul'da vereceği konser iptal edildi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Tuna Kiremitçi İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (1)

Hayri :

Kandil gecesine denk gelmiş çok ayıp çok gunah yasakçılar senide yanmaktan kurtardı hemen ön yargılı tepkiler verme bidahikine dikkatli ol 2 bayram arasına da gelmesin

14
24
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title