Haberler

Şarkıcı Rita Ora, Taktırdığı Altın Dişleri Takipçilerine Gösterdi

Güncelleme:

Ünlü isimler arasında moda olan altın diş akımına Rita Ora da katıldı. Ünlü şarkıcı, taktırdığı altın dişini sosyal medyadan takipçilerine gösterdi.

Eskiden denizciler ağzına mutlaka bir altın diş taktırırmış. Hani olur da evinden uzakta bir yerde vefat ederse ve parasız kalırsa, ağzındaki dişi satıp cenaze masraflarını karşılasınlar diye… Günümüzde ise sadece denizciler değil, köyde yaşayan yaşlı amcalar, teyzeler de paralarını dişe yatırıyor.

ÜNLÜ İSİMLER ARASINDA MODE OLDU

Bir de yatırım için değil, tamamen marjinal olma adına taktırılan altın dişler var. Bunun örneklerini daha önce Madonna, Rihanna, Lana Del Rey, Miley Cyrus, Lady Gaga, Charlie Sheen ve Justin Bieber'da görmüştük. Geçtiğimiz yıl ise ünlü model Kendall Jenner'ın kaplama yerine iki dişini çektirerek yerine altın diş taktırması yılın en konuşulan konusu olmuştu.


"ÇÜRÜK DİŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR"

Dün ise, ünlü şarkıcı Rita Ora yeni altın dişini Instastroy'den paylaştı. Muhtemelen Kendall gibi cesur davranmadı ve kaplama yaptırdı. Paylaşımı, sosyal medyada takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Kimi beğenirken, kimi de "Çürük diş gibi görünüyor" demekten kendini alamadı.

İşte şarkıcı Rita Ora'nın yeni görüntüsü;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rita Ora Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

murathan:

ÖZÜRLÜYE BENZEMİŞ

3
5
yanıtYanıtla
????:

iğrençç

3
0
yanıtYanıtla
Sihirbaz:

Rita ora hadi gel yemeğe gidelim dese yok senin altın dişin varmı diyeceksiniz, ya kadın yüz yüze gelse yüzüne bu söylediklerinizi söyleye bilecekmisiniz hiç sanmıyorum, kadının arkasından konuşmayın dediko etmeyin kimsenin yüzüne karşı söyleyemeceğniz sözleri arkasında da etmeyin. . . . Bu sözler doğru sözler alınsanızda yer yezünün her köşesinde doğru olarak kabul edilmiş sözlerdir. Selametle.

1
1
yanıtYanıtla
ÇİNGENE CVP D:

KOPTUM ÇİNGENLİK RUHLARINDA :D

2
0
yanıtYanıtla
sihirbaz:

Çok güzel olmuş çok beğendim,

0
1
yanıtYanıtla
YILDIRIM:

aptal

1
0
yanıtYanıtla
Lamia:

Görgüsüz zenginlere benzemiş, baya bir varoş göstermiş. Zevksiz işte ne beklersiniz.

0
0
yanıtYanıtla
sihirbaz:

Çocukluğumdan o altın dişli teyzelere bir hayramlığım, içten içe beğenirdim zaten. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title