Haberler

Şarkıcı Nez, Aleyna Tilki'yi eleştiren Demet Akalın'a tepki gösterdi: Onun tarzı herkese bir şey söylemek

Güncelleme:

Sevilen şarkıcı Nez, Aleyna Tilki'yi eleştiren Demet Akalın'ı hedef aldı. Akalın ile isminin yan yana dahi gelmesini istemediğini belirten Nez, "Demet'in tarzı zaten herkese bir şey söylemek. Bazı insanların neyi neden yaptığı ortada" dedi.

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran şarkıcı Nez, önceki gün Cihangir'de köpeğini gezdirirken görüntülendi. Yıllar önce sanat dünyasında yaşadıklarından bahseden Nez, sürekli Aleyna Tilki'yi eleştiren Demet Akalın'a da cevap verdi.

"TÜRKÜ ÇALIŞMASI YAPIYORUM"

Şimdilerde 90'lar konserlerini yaptığını söyleyen Nez, gençlere türküleri tanıtmak için bir proje üzerinde çalıştığını söyledi. Anonim türküleri seslendireceğini söyleyen Nez, "Bir türkü çalışmam var, daha önce Doğu-Batı sentezi yapmıştım, bu sefer daha da farklı olacak. Türkülerimizi özünden yok etmeden, günümüzde insanlara dinletmek adına genç kuşaklara tanıtmak için bunu yapmak istiyorum" dedi.

Şarkıcı Nez, Aleyna Tilki'yi eleştiren Demet Akalın'a tepki gösterdi: Onun tarzı herkese bir şey söylemek

"Z KUŞAĞINA LAF EDENLERE SİNİR OLUYORUM"

Çevresinde gençleri umursamayan sanatçıların olduğundan bahseden Nez, sözlerine şöyle devam etti: "Ben gençlere hayranım, Z kuşağına laf edenlerden değilim, tam tersine onları anlamamız lazım, onlar da başka konularda bizden çok ötede. Biz kendi aidiyetlerimizi onlara bırakıyoruz, bizden sonra bayrağı onlar taşıyacak. Bu bir zincirleme gibi bu zinciri bozmamak lazım. Benim çevremde belli yaşa gelmiş, egoları tripleri çok fazla sanatçı tanıyorum. Gençleri umursamayan, sanki gençler hiçbir şey yapamıyormuş gibi düşünenler var. Ben de onlara sinir oluyorum.

"DEMET AKALIN'IN TARZI HERKESE BİR ŞEY SÖYLEMEK"

Yeni kuşak sanatçılarından Aleyna Tilki'yi çok sevdiğini belirten Nez, zamanında sanat dünyasında mobinge uğradığını ve kendisine köstek olunduğunu söyledi. Şarkıcı, Aleyna Tilki'yi eleştirenlerin başında gelen Demet Akalın'ın adını duyduğunda ise verdiği tepkiyle dikkat çekti. Akalın hakkında konuşan Nez, "Demet'in tarzı zaten herkese bir şey söylemek, o yüzden bir şey demeyeceğim. Bazı isimler benim adımın yanında olmamalı. Bazı isimlere ben cevap vermem. Bazı insanların neyi neden yaptığı ortada" dedi.

Şarkıcı Nez, Aleyna Tilki'yi eleştiren Demet Akalın'a tepki gösterdi: Onun tarzı herkese bir şey söylemek

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Aleyna Tilki Demet Akalın Nez Haberler

Bakmadan Geçme

CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
500

Yorumlar (1)

Hayri :

akalın nez falan dönemleri geçti artık bunlar onun çemkirmesi yoksa nasıl haber olunacak birbirinin aynı şarkılarla mı

15
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title