Haberler

Şarkıcı Celine Dion, annesini kaybettikten saatler sonra konser verdi

Güncelleme:

"Gösteri devam etmeli" düşüncesiyle hareket eden dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion, annesinin ölüm haberini aldıktan saatler sonra konser verdi.

Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Celine Dion, devam ettiği Courage Dünya Turnesi kapsamında en son konseriyle gündeme geldi. 51 yaşındaki şarkıcı, cuma günü annesinin ölümünden sadece saatler sonra sahne aldı.

KONSERİNDEN SAATLER ÖNCE ANNESİNİ KAYBETTİ

Miami'deki American Airlines Arena'da konser veren Dion, "Bu sabah erken saatlerde annemin hayatını kaybettiği haberlerini duymuşsunuzdur. Ama ben iyiyim" diyerek kendisini dinlemeye gelenlerin ağzını açık bıraktı.

"ANNEM HASTAYDI, UZUN SÜRE BİZİMLE KALAMAYACAĞINI BİLİYORDUK"

Dion sahnedeki sözlerine şöyle devam etti: "Annem 92 yaşındaydı. Uzun bir süredir hastaydı, bizimle çok uzun zaman daha kalamayacağını biliyorduk. İki gün önce ona bakan hemşirelerden telefon aldık ve kısa zamanda kaybedebileceğimizi söylediler. Çok yakın zamanda. Ve dün gece kardeşlerimle Montreal'de, onun başucundaydık. Ona hikayeler anlattık. Şarkılar söyledik. Birbirimize sarıldık. Birbirimize elveda dedik. Vefat etmeden önce annemin bizim bir araya gelmemizi beklediğinden emindik."

Şarkıcı Celine Dion, annesini kaybettikten saatler sonra konser verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Celine Dion Miami Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

ÖRNEK.:

Hayırlı Evlat Diye buna derim ben

21
2
yanıtYanıtla
...:

İYİ BİŞEY Mİ YANİ?

12
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

selin diyon sen nediyon

11
1
yanıtYanıtla
PARASIZ ADAM ADAM MI:

92 yaşındaymış zaten ölmüş. Gömmeyi unutmuşlar.

6
5
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Belki de içten üzüntüden ağıtlar yakmıştır. You left me without you strange mother (Beni sensiz bıraktın garip anam)

7
0
yanıtYanıtla
Ben benim:

Birde ecnebi diyip beğenilmez bir evladın annesine yapacağı en güzel şeyi yapmış bizim millet te anca yaşlılar yurduna atsın peki niye vay gelin istemiyor bakamazmis bilmem ne peki o anne degilmi o evladı büyütüp senin o pencelerine kaptıran

1
5
yanıtYanıtla
uCube:

Annesini sevmeyen kimseyi sevmez. . . NET!

1
0
yanıtYanıtla
adsızım yok adım:

profosyonellik bu olsa gerek

1
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

ECNEBİLERDEN ACIMA BEKLEMEYİN, SONSUZ ATEŞTE OLCAKLAR, ONLARIN ÖLÜMÜNE HİÇ ÜZÜLMEYİN

0
0
yanıtYanıtla
Bir seven:

Allah rahmet eylesin.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title