Haberler

Şahan Gökbakar, canlı yayında tırnak kesen Hakan Bayrakçı'yı tiye aldı

Güncelleme:

Başarılı komedyen Şahan Gökbakar, katıldığı canlı yayında tırnaklarını kesen Hakan Bayrakçı'yı tiye aldı. Gökbakar, kendisini konuk gibi eklediği videoda hem diş fırçaladı hem de ayak parmaklarının tırnaklarını kesti.

Önceki akşam Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına konuk olan Hakan Bayrakçı, canlı yayında cebinden tırnak makasını çıkararak el tırnaklarını kesti. Canlı yayında olduğunu hatırlayan Bayrakçı hemen makası elinden bıraksa da o anlar sosyal medyada gündem oldu. Bayrakçı'nın canlı yayındaki o hallerine Şahan Gökbakar da sessiz kalamadı.

HEM DİŞ FIRÇALADI HEM TIRNAK KESTİ

Gündeme dair yaptığı gönderme ve açıklamalarla sık sık adından söz ettiren Şahan Gökbakar, kendisini konuk gibi videoya ekleyerek hem ayak tırnaklarını kesti hem de dişlerini fırçaladı.

Kendine "Akif Orhan Kaypak" adını veren Gökbakar, videoyu 4,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak "Canlı yayında kişisel bakım. Hakan Bayrakçı tırnak kesiyorsa Akif Orhan Kaypak olarak altta kalamazdım" notunu ekledi.

Şahan Gökbakar, canlı yayında tırnak kesen Hakan Bayrakçı'yı tiye aldı

Gökbakar'ın paylaşımına Oğuzhan Uğur, Seren Serengil, Fatih Ürek, Yeşim Salkım ve Fatma Toptaş gibi isimlerden kahkaha emojili yorum yağdı.

HAKAN BAYRAKÇI TEPKİLERDEN SONRA ÖZÜR DİLEDİ

SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, konuk olduğu Tarafsız Bölge programında Dursun Çiçek'in konuştuğu anlarda cebinden çıkardığı makasla tırnaklarını keserken görüntülendi. Bayrakçı'nın yayın sırasında yaptığı hareket özellikle sosyal medyada büyük tepki çekince sessizliğini bozdu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda özür dileyen Bayrakçı, "Canlı yayından hemen önce elime ve parmaklarıma bulaşan sıcak sıvı mumun verdiği acıdan ve özel durumdan kurtulmak için yayında yaptığım bir müdahaleden ötürü özür diliyorum. Ancak böyle bir durumu fırsat bilip hakaret yağdıranların da asıl amacını biliyorum" ifadelerini kullandı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Hakan Bayrakçı Şahan Gökbakar Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Adana001 Merkez:

Tırnak kesen kişi halk karşısında saygısızlığını göstermiş.zaten hikaye bir anket oranı paylaşan biri. Pekte itibar etmiyoruz

75
28
yanıtYanıtla
recep hoca:

biz sıradan vatandaşlar olarak değil çoklu bir ortamı evimizde bile yanımızda kim var diye dikkat ediyoruz. adam aleni canlı yayında 4-5 kişnin yanında tırnak kesiyor. sözde onlar elit biz alt ve orta tabakayız.

30
3
yanıtYanıtla
Hayri :

Helal olsun bir mizahçıya da böyle bir hiciv yakışır öbürünü boşver o ipi kopuk uçurtma gibi havada dolaşıyor yıllarca chp reklamı yaptı yuz bulamayınca şimdi erdoğancı oldu kendini ağırdan satmaya çalışan çok değerli bir kişiliktir

6
24
yanıtYanıtla
taner ipek:

Tırnakçı cemil amca sen biliyon mu bu anketçiymiş ehue

16
12
yanıtYanıtla
Ibrahim Ozturk:

Kendi görüşünden olsa arkasında dururdunuz dimi iki yüzlüler :)

15
5
yanıtYanıtla
Ümmü Ümmü:

Benim çalıştığım Resmi Kurumda bir mesai Arkadaşımın(?!) böyle huyları var. Tırnak kesmek, tesbih şaklatmak, sigara içmek ve diğer mesai arkadaşlarını çağırıp kapalı mekanda sigara içirtmek, ulu orta kaşınmak).

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title