Haberler

Rol Arkadaşına Hakaret Eden Can Yaman, Aldığı Para Cezasını Reddetti

Güncelleme:

Hangimiz Sevmedik dizisinde rol arkadaşı Selen Soyder'e hakaret ederek bardak fırlattığı iddiasıyla hakim karşısına çıkan Can Yaman, 7 bin 830 TL para cezasına çarptırıldı. Ancak Yaman yaptığı açıklamada parayı ödemeyeceğini açıkladı.

Yakışıklı oyuncu Can Yaman'ın, bir dönem rol aldığı Hangimiz Sevmedik isimli yapımda rol arkadaşı olan Selen Soyder'e bardak fırlattığı öne sürülmüştü. Günlük kazancının 90 TL olduğu öğrenilen Yaman, 7 bin 830 TL para cezasına çarptırıldı.

"ÖDEMEYECEĞİM"

Önceki akşam İstanbul Bebek'te bulunan bir mekandan çıkarken görüntülenen yakışıklı oyuncu Can Yaman, "Ödemeyeceğim" açıklamasını yaptı.

Rol Arkadaşına Hakaret Eden Can Yaman, Aldığı Para Cezasını Reddetti

ROL ARKADAŞINA BARDAK FIRLATTI

Şu sıralar Demet Özdemir ile başrollerini paylaştığı ''Erkenci Kuş'' dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Can Yaman, 2 yıl önce Selen Soyder'le birlikte yer aldıkları dizinin setinde tartışma yaşamıştı. Tartışma sırasında Can Yaman'ın rol arkadaşı Soyder'e çay bardağını fırlatarak, hakarette bulunduğu iddia edilmişti.

Rol Arkadaşına Hakaret Eden Can Yaman, Aldığı Para Cezasını Reddetti

PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI

Beykoz 3. Asliye Mahkemesi Can Yaman'ı suçlu bularak, hakaretten 87 gün adli para cezası verdi. Günlük kazancı 90 TL olarak belirlenen Yaman, toplamda 7 bin 830 TL ceza ödeyecek.

Rol Arkadaşına Hakaret Eden Can Yaman, Aldığı Para Cezasını Reddetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hangimiz Sevmedik Can Yaman Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (22)

çakallar:

5 para etmez dizilerden para kazanıp havaya giren zavallılar. . kalite sıfır. . .

19
0
yanıtYanıtla
bukeT:

ne kasıntı ve kendını begenmıs bır adam bu ya şımarıkk

12
4
yanıtYanıtla
Bro:

Seve seve ödeyeceksin.

14
1
yanıtYanıtla
DEMOKRASİYE SAYGI DUYACAKSINIZ:

DEMOKRASİ ŞAYET VARSA ŞU ANDAN İTİBAREN KIRSAL DA CUMHUR ADAYLARI İSTANBUL ANKARA GİBİ KRİTİK B. ŞEHİRLERİ DE MİLLET ADAYI KAZINDIĞINI KABUL EDERSİN. AKŞAM 23. 21 DE EKREM İMAMOĞLU NUN KAZANDIĞI ORTADAUYKEN BASKIYULA-HİLEYLE NE YAPABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNEN ZİHNİYETE YAZIKLAR OLSUN. DEVLETİN BÜTÜN İMKANLARINI KULLANDILAR AMA BU SEFER ADAM GİBİ ADAM ADAY VARDI KARŞILARINDA. . HELAL OLSUN E. İMAMOĞLU NA. HERKESE İNSANLIK DERSİ VERDİ. ANKARA DA AÇIK ARA MANSUR KAZANDI AMA ÇAMUR YAPMAYA BAŞLADILAR. MASADA OLMAZ. .

8
7
yanıtYanıtla
AD:

Soyguncumu adam gibi adam güldürme . Ama merak etme neolduklarını yakında çıkarırlar . Sizde ülkede soymak , rüşvet almak normal galiba adam gibi adam dediğine göre ?Ama yakında Ankaralılarda görecek kimi seçtiklerini . Allah İnşAllah Reisimize korusun

yanıt2
yanıt5
MUSTAF:

DAHA SONUÇLAR BELLİ OLAMADAN RAKAM VERİYORUM DİYE BASININ KARŞISINA ÇIKANAMI ADAM DİYORSAN SEN ADAM DEĞİLSİN

yanıt1
yanıt4
ŞİNASİ KERİM:

Aşağıda sana cevap yazanlar da İ. Melih Gökçek''in adamları :))))) Denize girecek yeriniz kalmadı la ! Gidin Karadeniz''de otlayın biraz.

yanıt2
yanıt1
murat:

sen kimsin ki devletin kestiği cezaya itiraz ediyorsun. yalan beyandan da umarım ceza alırsın.

7
3
yanıtYanıtla
AKP Lİ:

Bu nasıl hukuk fakültesini bitirmiş onu geçtim mahkeme bu kişinin günlük kazancını nasıl 90 TL. olarak belirler. Trilyonlara oynayan bir oyuncu bir Aktör bu. Kafam çok karıştı

9
1
yanıtYanıtla
TYU:

bi git oğlum seçim sonucunu bekliyoz istanbulda senlemi uğraşacaz hadi narş

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title