Haberler

Reytinglerde Müge Anlı ile yarışmaya hazırlanan Didem Arslan, rakibinin "kardeşim" dediği ismi transfer etti

Güncelleme:

Show TV'de sunmaya hazırlandığı "Vazgeçme" adlı programla reytinglerde Müge Anlı ile Tatlı Sert'e rakip olmaya hazırlanan Didem Arslan Öztürk, Müge Anlı'nın "kardeşim" dediği Kebriye Koç'u ekibine dahil etti.

Habertürk TV'de sunduğu tartışma programları ile tanınan Didem Arslan Öztürk, Show TV'de sunmaya hazırlandığı Vazgeçme adlı realite programı ile ATV ekranlarının reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert programına rakip olmaya hazırlanıyor.

Didem Arslan'ın Vazgeçme programı için deneyimli bir ekip kurulurken ekipte, Müge Anlı'nın eski çalışanları olan ve kendisine çok yakın isimlerinden bazılarının yer alacağı kulislerde konuşuluyor.

MÜGE ANLI'NIN "KARDEŞİM" DEDİĞİ İSMİ EKİBİNE DAHİL ETTİ

Yeniçağ'ın haberine göre; Nisan ayında sözleşmelerinin bitimine 3 ay kala işten çıkartılan ve Didem Arslan'ın ekibine katılacak isimler arasında Müge Anlı'nın kendisine çok yakın olan, programının taşıyıcısı ve 'kardeşim' dediği bir Kebriye Koç da bulunuyor.

Reytinglerde Müge Anlı ile yarışmaya hazırlanan Didem Arslan, rakibinin 'Kardeşim' dediği ismi transfer etti

"VAZGEÇME'DEN GAZETECİLİĞE DEVAM"

Öte yandan Didem Arslan Yılmaz, programıyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yepyeni bir heyecanla sizlerle birlikte Show TV ekranlarında olacağım. Gerçeklerin peşinden gitmeye ve Vazgeçme'den gazetecilik yapmaya devam" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arslan Öztürk Müge Anlı Haberler

500

Yorumlar (119)

Ayperı:

Mugeye kımse rakıp olamaz olanları gorduk hıc sansı yok

23
8
yanıtYanıtla
Emre:

Müge anlıya kimse rakip olamaz olanlarıda gördük müge anlı tek ve ona hiç kimse rakib olamaz bu bir gerçekO

23
6
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Müge şımarmıştı ve yetersiz bilgi düzeyi, uyuyan olaylardan kopuk sürekli nutuk atan avukat, nasıl doktorluk yaptın be amca dedirten analiz yeteneğini göremediğimiz bir doktor ve sürekli azar işitip adlı tıp uzmanı olduğu hâlde uzmanlığını Mügenin ayaklarına seren yau yau konuşan ekibi sürekli ıslık ve alkış yaptırıp mutlu olan Müge eskidi..

8
20
yanıtYanıtla
CVP:

KES LAN TAKOZ KAFA SEN ÖNCE AÇ KARNINI DOYUR BEYGİR

yanıt2
yanıt3
Sevgi:

Müğe anlıya asla hiç kimse yetişemez onun yaptığı programı hiç bir kimseler yapamaz çünkü müğe anlı sevenlerinin ğönlüne öyle bir yer kurmuşki hiç bir kimse onu ordan çıkaramaz 80 milyon insan ona hasta dahası türkiye dışında yani yabancı ülkeler bile ona canlarından çok seviyor ben bir bayan olarak ona hastayım çünkü dişli ve iradeli bir kadın şahsen ben ilk annesiyle sonra müğe anlıyla ğurur ve onur duyuyorum seni seviyorum müğe anlı türkiye senin onur ve gurur duyuyor sen yazılacak bir kadın deyilsin yaşanacak bir kadınsın

17
8
yanıtYanıtla
Aylin:

Müge gibi olamazz

24
1
yanıtYanıtla
Sefiye duyar:

Biz Müge anlı ile bu programları izledik bir cok kanal bu tür program yaptı ama senesi olmadan bitti. Müge anlıyı asla tutamaz. Şansı cok zor. Aynı saate degilde. Farklı saate olursa izlenir. Başka şansı yok.

20
4
yanıtYanıtla
İbrahim Keçebaş:

Didem hanımın aynı saatte izlenmesi çok zor. İzlense bile reyting yapamaz. Kim ne derse desin Müge Anlı ve ekibi çok iyi çalışıyor. Kendini kabul ettirmiş sevilmiş. 84 milyondan bahsediyoruz. 50 milyon seviyordur rahat. Bir kaç milyon kararsızdır. Bir iki milyonun da sevmemesi normal.

20
2
yanıtYanıtla
Aylin:

Muge anliya rakip mi ??didem ancak taraflı olabilir mugeye rakip olamaz kimsde olamadi mugenin basarisini kimse başaramadı o hiç basaramaz

15
6
yanıtYanıtla
sukran gök:

müge Canlının yerini kimse tutamaz..Basarısının devamını diliyorum.

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title