Haberler

Resmen gençleşmiş! Ünlü oyuncu Beren Saat'in yeni imajı çok beğenildi

Güncelleme:

Şarkıcı Kenan Doğulu ile evliliği nedeniyle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Beren Saat imaj değiştirdi. Saat'in yeni imajını çok beğenen hayranları "Resmen gençleşmişsin" yorumlarında bulundu.

Ünlü oyuncu Beren Saat, 7 yıl önce şarkıcı Kenan Doğulu ile dünyaevine girdi. Büyük bir aşkla evlenen ikilinin geçtiğimiz dönemde aralarının bozulduğu iddia edilmişti. Hatta boşanacakları konuşulan ikili, bu iddiaları yanıtsız bırakarak evliliklerine devam etti.

BİR SÜREDİR SESSİZDİ

Son olarak 27 Aralık 2019 tarihinde Netflix'te yayınlanan Atiye dizisi ile ekranlara dönen ve büyük bir etki yaratan Beren Saat, uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu.

YENİ İMAJI ÇOK BEĞENİLDİ

Saçlarında değişikliğe gitmeye karar veren Saat'in yeni hali ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun yeni imajı çok beğenilirken, hayranlarından da "Resmen gençleşmişsin", "Çok yakışmış", "Harika" gibi yorumlar geldi.

İşte Saat'in yeni imajı:

Resmen gençleşmiş! Ünlü oyuncu Beren Saat'in yeni imajı çok beğenildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beren Saat Haberler

500

Yorumlar (5)

bahri urut:

okadar makyaji bende yapyim kendimi kenan imirzarogluna cevirim onemli olan kendi dogal guzel olmasi makyajla guzel olsan ne yazar sabah uyanib kalktigin da banyodan cikdiginda kendi surdina bakib sevinmiyorsan sen kendi yuzunu ortmenin pesindesin demektir her insan kendine aidtir kimse kimseye benzemez meskeler ardinda nice surarlar gordum

64
34
yanıtYanıtla
Vasco KKK TURBO:

Kime faydası var bunların ,dertleri hep gündemde kalmak.

41
6
yanıtYanıtla
Daphne Kloe:

Oyunculuğunu geliştirsin biraz berbat oynuyor.

12
13
yanıtYanıtla
Hatice Bilik:

Efsane olmuş valla kadın zaten güzel bikac rutus yetmiş bayıldım ????

16
3
yanıtYanıtla
özge güneş:

her hali vasat

4
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title