Haberler

Reklam teklifi alan Aleyna Tilki gözünü yükseklere dikti: Tarkan ya da Ajda Pekkan oynarsa düşünürüm

Güncelleme:

Son yıllardaki çıkışıyla sosyal medyada ve magazin dünyasında sıkça gündeme gelen Aleyna Tilki yaptığı son açıklamayla ortalığı karıştırdı. Exxen'de yayınlanan "İşte Bu Benim Masalım" dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan Aleyna Tilki, bir parfüm firmasından gelen reklam teklifini farklı bir dille reddetti.

İlk olarak Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan ve orada söylediği şarkıyla ünlenen şarkıcı Aleyna Tilki şimdilerde Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda İşte Bu Benim Masalım dizisiyle oyunculuğa adım attı. Yaptığı açıklamalarla çokça tartışılan Aleyna Tilki yine çok konuşulacak bir olayla gündeme geldi. Genç şarkıcı kendisine yapılan reklam teklifini Tarkan ve Ajda Pekkan'dan örnek vererek reddetti.

ALEYNA TİLKİ'NİN GÖZÜ YÜKSEKLERDE

Aleyna Tilki, bir parfüm firmasından gelen reklam teklifini "Eğer bir gün Tarkan ya da Ajda Pekkan bir parfüm reklamında oynarsa bu konuyu o zaman düşünebilirim." yanıtıyla reddetti.

Tilki'nin bu sözleri sosyal medya kullanıcıları tarafından ağır eleştirilere neden oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Aleyna Tilki Ajda Pekkan Tarkan Haberler

Bakmadan Geçme

TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (31)

vatandaş:

dondurma reklamında oynayan bu değil miydi parfümün nesi varmış

14
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Baska bir küreysel kurban Doymaz yaratik lar

10
3
yanıtYanıtla
zeynep:

kızım sen kimsin ajda pekkan tarkan yıllarını verdiler senın gibi hava atmadılar dikkat et yere çakılma

12
0
yanıtYanıtla
aga:

iyi de bir sey alir iken kafami kulanirim bu oynadi diye gidip almam bunu bu kadar havaya niye cikarirlar bunun gibi neler geldi gecti bir zaman gelir kimse slm bile vermez

9
1
yanıtYanıtla
Yeos:

O kafayı herkes kullaniyor olsaydi simdi böyle bir haber okumuyor olurduk. Aleyna tilki de kimmiş olurdu

yanıt1
yanıt0
vb:

Tarkan veya Ajda Pekkan dizide oynadımı ki dizide oynuyorsun?

10
0
yanıtYanıtla
Vatansever:

Çocugunuzu bu cocuktan uzak tutun.türk sanatina en büyuk zarar verenlerden biri.

10
0
yanıtYanıtla
Aleyna dusmani:

Bu kadar hava atanlari cok gorduk.ama bi iyneyle pisip uctular ve bir daha geri gelemediler

8
2
yanıtYanıtla
NazilLiLi:

İşi biliyor kız Zeki,mantıklı... Aç gözlülük yapmıyor,sabredip level atlayarak ileride daha çok kazanacağını biliyor

1
6
yanıtYanıtla
efsane:

işte bu yüzden bunu görünce hemen kanali degistiriyorum

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title