Haberler

Programının yayından kaldırıldığı iddia edilen Müge Anlı, ekranlara döneceği tarihi paylaştı

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan ve programının yayından kaldırıldığı iddia edilen Müge Anlı'dan konuya ilişkin açıklama geldi. Anlı, "Şartların elverişli olması durumunda büyük bir fedakarlık göstererek Ramazan Bayramından sonra programa başlayacağım" dedi.

"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının yayından kaldırıldığı haberleri ve eski eşi Burhan Akdağ'ın hakkındaki iddiaları ile gündeme gelen Müge Anlı'dan açıklama geldi. Yüksel Aytuğ'a konuşan Müge Anlı, "Şartların elverişli olması durumunda büyük bir fedakarlık göstererek Ramazan Bayramından sonra programa başlayacağım" dedi.

"YAYINDAN KALKMASINA ŞAŞIRANLARA ŞAŞIRIYORUM"

Eski eşi Burhan Akdağ tarafından ortaya atılan iddiaların gerçekle yakından uzaktan ilişkisi olmadığını söyleyen Müge Anlı, "Programın yayından kaldırılmasına şaşıranlara şaşırıyorum. Ülkede şehirlerarası ulaşım yok, sokağa çıkma yasakları var. Müthiş tedbirler alındı. Benim stüdyoma her gün Türkiye'nin her yerinden 50 kişinin girip çıkması lazım. Ben oradaki ileri yaşta olan danışmanlarımı bile kullanamıyorum sokağa çıkma yasağından dolayı. Ben tek başıma orada çıkıp ne yapacağım. Benim programlarım öyle video konferanslarla, uzaktan yapılabilecek bir program değil ki" dedi.

"RAMAZAN BAYRAMI SONRASI PROGRAMA BAŞLAYACAĞIM"

Büyük bir fedakarlık göstererek salgının ilk günlerinde yapıma devam ettiğini dile getiren Anlı, "İzleyicilerimle salgının ilk günlerinde buluşmaya devam ettim. Ta ki programı gerçekleştirme olanağı kalmayana kadar. Hangi dizi, hangi program kaldı ki televizyonda ben Müge Anlı'yı devam ettirebileyim. Buna imkan var mı? Direnebildiğimiz yere kadar direnip programı sona erdirmek zorundaydık. Bundan daha doğal bir şey olabilir mi? Ramazan Bayramından sonra durum elverişli olursa, tedbirler biraz gevşetilirse o zaman tabi ki sosyal mesafe kurallarına uyarak bütün fedakarlığımla bu programa başlayacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yüksel Aytuğ Müge Anlı Magazin Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (57)

SARI SOSYETE:

Sen ekranlara dönebilirsin ama izlenmeyeceksin en azından ben ve ailem tarafındaan.

7
18
yanıtYanıtla
Yorum:

Bizene sizin ailenizden

yanıt7
yanıt3
sarı:

izle yoksa reytiği düşer sen ve güzel ailen puhhaa

yanıt4
yanıt3
Hanife:

Sen ve ailen çoooookk ta tındı yani.milyonlar izliyor dört gözle bekliyoruz mügemizi

yanıt6
yanıt2
Aptal sarışın:

Çokta fifi

yanıt4
yanıt2
Rıza:

Programı bende takip etmiyorum, ancak takip ettiğim haberlerde yakalattığı suçlu, bulduğu kayıp sayısı hiçte azımsanacak kadar değil...

yanıt3
yanıt1
EBRU:

BU BENCİL DÜŞÜNCESİZ KADINI ARTIK GÖRMEK İSTEMİYORUZ.

7
17
yanıtYanıtla
.:

Zorla evine mi girdi değiştir kanalı olsun bitsin

yanıt11
yanıt3
EBRU:

BU ŞAHIS HALKIN CAHİLLİĞİ ÜZERİNDEN PRİM YAPIP KÖŞEYİ DÖNÜYOR. OLAN BU

7
16
yanıtYanıtla
Hebru:

Onemli olan koseyi donmesi degilmi yoksa sucluyu bulmus falan o onemli degil. Senin zoruna giden de para kazanmasi, kimse sana sormadan koseyi donemez.

yanıt8
yanıt1
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title