Haberler

Prenses Diana'dan ünlü yayıncıya yüz kızartan soru: Göğüslerim çok mu küçük?

Güncelleme:

1991 yılında elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Prenses Diana ile ilgili ilginç bir bilgi ortaya çıktı. Vogue dergisinin yayıncısı, Diana'nın kendisine "Göğüslerim çok mu küçük" sorusunu sorduğunu dile getirdi.

Ölümüyle tüm dünyayı yasa boğan Galler prensesi Diana ile ilgili ilginç bir bilgi ortaya çıktı. Vogue dergisinin yayıncısı Nicholas Coleridge, "The Glossy Years" (Parlak Yıllar) adıyla kaleme aldığı anılarında Prenses Diana ile ilgili ilginç bir anısı anlattı.

ÜSTSÜZ FOTOĞRAFI YAYINLANMIŞTI

Coleridge, 1996 yılında Diana'nın 'The Daily Mirror' gazetesinde üstsüz fotoğrafının yayınlanmasından birkaç gün sonra Prenses'le öğle yemeği yediğini öne sürdü.

Prenses Diana'dan ünlü yayıncıya yüz kızartacak soru: Göğüslerim çok mu küçük?

PRENS WILLIAM ZOR GÜNLER GEÇİRDİ

Coleridge'e göre; Galler Prensesi Diana'nın o dönemde 14 yaşında olan oğlu Prens William, annesinin İspanya tatilinde çekilen üstsüz fotoğrafı nedeniyle okulda zor günler geçirdi.

Prenses Diana'dan ünlü yayıncıya yüz kızartacak soru: Göğüslerim çok mu küçük?

GÖĞÜSLERİNİN KÜÇÜKLÜĞÜ İLE DALGA GEÇTİKLERİNİ SÖYLEDİ

İngiliz yayıncı, William'ın fotoğrafın yayınlanmasının ardından annesini arayıp göğüslerinin boyutu nedeniyle arkadaşlarının kendisiyle dalga geçtiğini söylediğini aktardı.

Prenses Diana'dan ünlü yayıncıya yüz kızartacak soru: Göğüslerim çok mu küçük?

"SENCE GÖĞÜSLERİM ÇOK MU KÜÇÜK"

Ünlü yayıncı, yemekte aralarında geçtiğini iddia ettiği konuşmayı şöyle aktardı : "Nicholas, sana bir şey sorabilir miyim? Lütfen dürüst ol. Daily Mirror'daki fotoğrafımı gördün mü? Hani şu üstsüz olanı? O (Prens William) çok üzgündü. Bazı arkadaşlarının göğüslerinin çok küçük olduğunu söyleyerek onunla alay ettiğini söyledi. Sence göğüslerim çok mu küçük?" "Pancar gibi kızaran" Coleridge'in yanıtı ise "Mükemmeller, hiç endişe etme" olmuş.

Prenses Diana'dan ünlü yayıncıya yüz kızartacak soru: Göğüslerim çok mu küçük?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diana Spencer Daily Mirror Galler Vogue Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (11)

ziyaa:

Bırakın la ölmüş kadının arkasından konuşmayın leş kargaları

31
0
yanıtYanıtla
cihan cihan:

HARBIDEN COK GERI ZEKALI INSANLARSINIZ HICMI UTANMA YOK KADIN OLELI YILLAR OLMUS SIZIN DERDINIZE BAKIN

21
1
yanıtYanıtla
CONI:

Anan kralice olum ustsuz olsa ne yazar, zor zamanlar gecirmis mis !

6
1
yanıtYanıtla
CİNCİ HOCA:

onlar artık çürüdü büyük de olsa idi çürüyecekti. Siz asıl Mahşerde o hesap gününde hangi göğüsle çıkacaksınız ona dertlenin.

4
1
yanıtYanıtla
EMRAH ''ESKi KÜÇÜK'':

Ben Mozart konserine giderken Diana da benimle gelsin, bir cözüm buluruz icabinda, hic dert etmesin bunu kendine. . . .

0
3
yanıtYanıtla
tt:

heybeden atıyorsunuz ama , araştırsak sizi kesin çöplükte yatanlardansın.

yanıt1
yanıt0
Merve:

Güzel diana böyle şacma haberlerle gündeme gelmesi büyük şaçmalık

2
0
yanıtYanıtla
deli kıss:

coleridge önce pancar gibi kızarmış cevap verememiş sonrada onlar mükemmel endişe etme demiş . . . . . . . ölmüş gitmiş kadın daha neyin reklamını yapıyosunuz rahat bırakın huzur içinde yatsın ulan şu ingilizler ne değişik millet

1
0
yanıtYanıtla
Kelaynak:

Ne kadar bos muhabbet bunu soyleyen adam salak galiba yada bunamis ne bicim muhabbet bu gerizekali ya

1
0
yanıtYanıtla
makarakukarakakarakikiri:

bu kadın ölmüştü mümin kardeşlerim hani bir müslüman olarak fantezi dünyanızın ahirete yatırım yapmasını tuhaf buluyorum

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title