Haberler

Popstar Erhan'ın Eski Eşi, Geçici İşçi Kurasında

Star Tv'de Yayınlanan 'Popstar Alaturka' Yarışmasında Birinci Olan ve Şöhreti Yakaladıktan Sonra Ailesini Terk Edip Şarkıcı Mine Koşan ile Evlenen 29 Yaşındaki Erhan Yeşil'in Edirne'de Oturan Boşandığı Eşi Özlem Aprin, İşkur'un 'Toplum Yararına Çalışma Programı' Kapsamında Edirne Belediyesi'ne Alınan Geçici İşçi Kurasına Katıldı.

8 kişinin alınacağı işe başvuru yapan 117 kişi arasında bulunan Özlem Aprin'in adı kavanozun içinden çekilen kuradan çıkmadı.İŞKUR, 2010 yılında 'Toplum Yararına çalışma Programı' kapsamında Edirne Belediyesi'ne bağlı çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne 5 ay 28 gün süreyle geçici olarak asgari ücretle çalışacak işçi alacağını duyurdu. Bunun üzerine 9 kişinin alınacağı Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne 64, 8 kişinin alınacak olan çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne kadın ve erkeklerden oluşan 117 kişi başvurdu. Kura çekimine Edirne'deki bir tüp bayiinde dağıtıcı olarak çalışırken 2007 yılında Star TV'de yayınlanan 'Popstar Alaturka' yarışmasına katılan ve Trakyalılar'ın büyük desteğini arkasına alarak yarışmada birinci olan Erhan Yeşil'in boşandığı eşi 29 yaşındaki Özlem Aprin de katıldı. Aprin, çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne girmek için kuraya katıldı.Erhan Yeşil geçen ay şarkıcı Mine Koşan ile evlenirken, babasının evinde yaşayan Özlem Aprin, 4 yaşındaki kızı Aleyna'ya bakabilmek, geçici işçi olarak çalışmak için İŞKUR'a başvurdu ve bugünkü kura çekimine geldi.Belediye nikah salonunda yapılan kura çekimine Edirne Belediye Başkan yardımcısı Nihan Akdere başkanlık etti ve bir kavanozun içindeki kağıtlara yazılan isimler noter ve İŞKUR yetkililerinde katılımıyla çekildi. Kura çekiminde isimleri okunanlar sevinirken, isimleri okunmayanlar üzülerek evlerini yolunu tuttu. Bazı vatandaşlar çekiliş listesinde isimlerinin olmadığını iddia ederek, yetkililere tepki gösterdi. çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nde çalışmak için başvuran Özlem Aprin'in ismi, çekilen kuradan çıkmadı.

'çALIŞMAM ŞART'

Geçici de olsa bir iş bulabilmek için çekilişe katıldığını belirten Özlem Aprin, "Kura çekilişine katıldım ama ismim okunmadı ve çok üzüldüm. ümitsizce geri döneceğim. Şansımı başka iş başvurularında deneyeceğim. Kızım var ona bakabilmem için bir iş şart. Şansım iyi gitmiyor, olumsuzluklar benden yana. Bir umutla buraya gelmiştim ama olmadı. Kısmet diyorum. İnşallah olacak. Babasından nafaka talep etmiştim. Ayda 200 lira nafaka ödenecek. Ama bu nafaka ile kızıma bakmam zor. çalışmam mutlaka gerekiyor. İş arıyorum" dedi.

Fırat KESKİNKILIç/ EDİRNE, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title