Haberler

Pelin Batu: Türkiye Çocuk Katili Ülkesidir

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, polise yapılan roketatarlı saldırıda ölen 9 yaşındaki Elif ile ilgili "Türkiye, çocuk katili ülkesidir. Yeter, ruhum kaldırmıyor." dedi.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde PKK'lı teröristlerce atılan bir roketatarın isabet ettiği evde bulunan 9 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetmiş 5 kişi yaralanmıştı. DHA'ya konuşan Batu, " Türkiye, çocuk katili ülkesidir. Yeter, ruhum kaldırmıyor." dedi.

"BURASI ÇOCUK KATİLİ ÜLKEDİR"

İşte oyuncu-yazar Batu'nun açıklamaları: "Ülkemizde failler, meçhuldür. Hayatlar ucuz, haberler de hızlı ve unutulurdur. Ateş düştüğü yeri yakarken, daha büyük alevlere kor oluyor. Daha kaç tane bebeğin ölmesi gerek ki silahlar sussun?"

"YETER YÜREĞİM KALDIRMIYOR"

"Daha kaç Ceylan'ın parçalanması gerekir ki vicdanlar uyansın? Burası çocuk katili ülkedir. Bunu kabul edip yüzleşmeden savaşın silahla çözülmeyeceğini kabul etmeden, daha nice gencimiz yaşayamadan, aşık olamadan, gülemeden göçecektir aramızdan. Yeter, yüreğim, ruhum kaldırmıyor."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diyarbakır Pelin Batu Türkiye Bismil Magazin Haberler

500

Yorumlar (602)

Yozgatlı:

Yazıklar olsun senin gibi düşünenlere ?? HDP ye oy ver,hdp vekili silah taşırken yakalansın! Sonra Çık TC ÇOCUK KATİLİ DIYE KONUŞ PES KIZIM PES AR DAMARINIZ ÇATLAMIŞ

36
185
yanıtYanıtla
Polat:

Yüreğin kaldirmiyorsa bu ülkeyi terk et. Vatan haini kadın yıllardır çocuk katili pkk biliyomusun. Teröre hayır desene yazıktır ülkemize birlik beraberlik msji versene ama .... yemez demi. Pislik kadın senden nefret ediyorum

59
154
yanıtYanıtla
Tülin:

Israil cocuk katili onlara ne diycen ??

186
2
yanıtYanıtla
Tülin:

Gerizekali Pkk hergün öldürüyor bunlari cevabin yokmu ??

152
15
yanıtYanıtla
AKIL YOLU:

haklısın ablam. . ne zaman akılanacağız bılmıyorum. . .

28
112
yanıtYanıtla
pirsus:

lan asker bomba atmis hala pkk diyorlar

18
111
yanıtYanıtla
Mercekkk:

Helal olsun özel harekatcilar rastgele tariyor sivil cocuk ölduruyor pkk yukluyor turkiye katildir

93
28
yanıtYanıtla
Malatya lıMobil-ANDROID:

Bende seni görmek istemiyorum tek care akp

45
74
yanıtYanıtla
Bimgölllü Mobil-ANDROID:

Çocuk katili pkk diyolar herşey de.. Ya özel harekat polisleri ne olacak

95
23
yanıtYanıtla
muko:

Bingöllü özel harekat polisleri ne yaptı lan sana onlar işinin yapıyor onların görevi vatani bayaragi senin gibi hainler den korumak size vicdanlı karşısındaki saldirmadigi hain olmadığı sürece birsey yapmayan tc polisi değil size amerikan polisi gibi olmak gerkli gidin çıkardığı an tüm jarjoru kafana bosaltacak polis lazım size ki o zaman anlarsiniz başka türlü anlayacağınız yok sizin

yanıt4
yanıt59
Tüm 602 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title