Haberler

Özge Uzun Oğlu İçin Amerika'ya Gidiyor

Güncelleme:

Ünlü sunucu, doğumsal anomalilerle dünyaya gelen oğlu Dağhan'ın tedavisi için Amerika'ya gidiyor. Uzun, bu yolculuğu Instagram sayfasında duygusal bir yazıyla duyurdu.

Özge Uzun, doğumsal anomalilerle dünyaya gelen oğlu Dağhan'ın tedavisi için National Institutes of Health'dan aldığı daveti kabul etmişti. Sunucu, Amerika yolculuğunu Instagram hesabından paylaştığı duygusal bir yazıyla duyurdu.

"YARINLARA UMUTLA BAKMAYA ZORLANIYORUZ"

Sunucu Özge Uzun, milyonda bir görülen doğumsal anomalilerle hayata gelen 8 yaşındaki oğlu Dağhan'ın tedavisi için Amerika'ya 'Umuda yolculuk' yapıyor. Uzun, sabah saatlerinde Instagram hesabından oğluyla birlikte bir video paylaşarak altına şu sözleri yazdı: "Biz gidiyoruz... Ülkem yangın yeri, biz yarınlara umutla bakmaya zorlanıyoruz... "

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

"Ama umut dediğiniz şey bazen bir çocugun gözlerinde, insanlığın ayağa kalkışı bir çocuğun ayaklanmasında... Biz gidiyoruz, inatla yaşamaktan vazgeçmeyeceğimiz için... Biz gidiyoruz, Dağhan ile birlikte kimbilir başka canlara da ışık olmak için... Biz gidiyoruz, en uzun yolculukta belki de yeni bir sınavı daha atlatmak için... Heyecanlı, buruk, ağlamakla kahkaha atmak arası bir yerdeyim... Dualarınızı eksik etmeyin, Hakkınızı helal edin"

"GEREKLİ KONFORUN SAĞLANMASINI İSTEYECEĞİM"

Hastanenin Dağhan'ı araştıracağını söyleyen Uzun, "Hastalığa isim vermek istediklerini söylediler. Şu an ne kadar kalacağımız belli değil. Ama en az 15 gün orada olacağız.
Benden ve Volkan'dan da kan alacaklar. Bu tedavinin tüm ücretini, konaklama da dahil Hastane karşılıyor. Biz sadece uçak biletini alacağız. 11 saatlik yolculukta Dağhan rahat etsin diye THY'le görüşüp gerekli konforun sağlanmasını isteyeceğim" demişti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Instagram Özge Uzun Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title