Haberler

Oyuncu Sema Öztürk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldı

Güncelleme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dün akşam 157. bölümüyle ekrana geldi. Bicolar ile Çakıbeyliler arasındaki savaş kızıştı. Dizide Alpaslan'ın avukatı olan Damla karakterini oynayan Sema Öztürk ise öldürülerek kadrodan ayrıldı.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyay Hükümdar Olmaz, dün akiam 157. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. EDHO son bölümde Bicolar ile Çakıbeyliler arasındaki savaş kızıştı. Bicolar, Yasemin'i kullanarak Boran'a tuzak kurdu ve paraların yerini öğrendi. Tuzağa düşen Boran ise Yasemin'in ihanetini öğrenince şok yaşadı.

DİZİDEN AYRILDI

Alparslan'ın avukatı Damla, Altan'ın tuzağına düşerek öldürüldü. Ünlü oyuncu Sema Öztürk ise bu sahneyle EDHO'ya veda etti.

Oyuncu Sema Öztürk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bicoların, yeğenleri Demet üzerinden kurdukları intikam planı, Boran'ın kolayca tuzağa düşmesine neden olmuştur. Tek dertleri kardeşlerinin ölümü olmayan Bicolar, Boran'ın masum sandığı Demet üzerinden, Hızır'a kaptırdıkları paraların da yerini öğrenmeye çalışırlar. Masum birinin ölümüne neden olmaktansa bildiği her şeyi paylaşmaya razı olan Boran'ın anlattıkları, masanın Tufan üzerine kurduğu tüm planları boşa çıkaracaktır. Boran'ı öldürecek şey ise Bicoların silahından çıkacak kurşundan önce, sevdiği ve güvendiği kadının onu aldattığı gerçeğiyle yüzleşmek olacaktır. Paraların yeri ile birlikte Nasuh'un yaşadığı bilgisini de edinen Bicolar, çok geçmeden bu bilgiyi Altan ile paylaşırlar. Altan için her şey yolunda giderken Hızır için ise durum bunun tam aksidir. Hızır, Nasuh'u konuşturarak nihayet Feyyaz'ın hain olduğu öğrenen Damla'nın hayatının tehlikede olduğunu öğrendiğinde artık her şey için çok geç kalınmış olacaktır. Boran'ın düşmanlarıyla paylaştıkları yüzünden sadece para değil itibar da kaybeden masanın tüm bu yaşananların üstesinden gelmesi kolay olmayacaktır.

Oyuncu Sema Öztürk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldı

SEMA ÖZTÜRK KİMDİR?

Sema Öztürk, 23 Haziran 1977 yılında İstanbul'da dünya geldi. Oyunculuğa 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisinde Yasemin rolüyle başladı. Öztürk, Meryem dizisinde de Tülin Sargun rolünü canlandırdı. Sema Öztürk, son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Avukat Damla karakterine hayat verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sema Öztürk Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (16)

LEON BUUREN:

SAYIN BAHADIR ÖZDENER DİZİ AKIŞKANLIĞINI KAYBETTİ, GÜÇLÜ OYUNCULARA İHTİYAÇ VAR DÜŞÜNCESİNDEYİM. ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE HALUK BİLGİNER SELÇUK YÖNTEM VE BUNA BENZER KARAKTERLER OLABİLİR. SENARYODA İYİCE RAYDAN ÇIKTI ARTIK HEP AYNI KONULAR DEĞİŞTİRİN BU KAFAYI. SANATÇILAR DİZİ ÇEKİYOR AMA SANATTAN BAHSEDİLMİYOR BUDA İLGİNÇ. HİÇ Mİ BUNLAR SİNEMAYA TİYATROYA GİTMEZ YADA BİR KİTAP OKUMAZ ANCAK VARSA YOKSA ONUN KAFASINA SIKALIM BUNUN KAFASINA SIKALIM.

7
2
yanıtYanıtla
MURAT:

ATV de oynadigi icin topluma kötü örnek oluyor diye elestiren yok bu diziyi, cifte standart diye buna derim

5
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Eski heyecanını yitirdi diziyi kim girip kim çıkıyor belli değil ünal gibi güçlü isimler gerek

4
0
yanıtYanıtla
uCube:

Sema Öztürk, ünlü oyuncu mu? Resmen kahkaha attım arkadaş. ;)) İlk defa adını, cismini EDHO''da duydum kadının, bu arada diziden çıkarmaları iyi olmuş oldukça yapmacık oynuyordu. Yanında ki, kızı da çıkarmaları lazım o da oynamayı bilmiyor, sanki süs bitki olarak konmuş gibi hareketleri. Bu arada tipi yine kadınsız kaldı dizide. ;))

1
2
yanıtYanıtla
ENCORE:

Dizi iyice saçmaladı 1 ay yayınlanmadı dedik güzel bir bölümle gelecek saçmalıklarla başladı dün akşam yayınlanan bölüm son noktayı koydu alparslan fedailerin başı oldu ne yapıyor fedaileri tanımadan önce nasılsa öyle devam ediyor ünalın tahtına geçti gene tırt damla sorgu yapıyor 10 larca görevli olan yere 2 kurşun atıp giriyorlar

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

DAMLANIN YERİNE UNAL GİBİ GÜÇLÜ BİR KARAKTER LAZIM YOKSA DİZİNİN ANLAMINI YİTİRMİŞTİRT

2
0
yanıtYanıtla
Film:

Kadroda eksiklik olduğu gibi hiç bir aksiyon yok hep kadınların konuşması ve hep aynı konular işleniyor bir an önce bunun düzeltilmesi gerekiyor.

2
0
yanıtYanıtla
İRFAN:

Dizi eski reytingini kaybetti biz kurtlar vadisi gibi bir aksiyon bekliyorduk bu neya hep hizirin evinde geçiyor böyle dizi olmaz daha jön karakter oyuncular gerikiyor sayın yönetmen

0
1
yanıtYanıtla
KARA:

Aldığı rolleri hakkı ile yapan bir oyuncu yeni filminde başarılar diliyorum. .

0
1
yanıtYanıtla
Tuncay minaz:

Haber sitesine yeni bilgi sema öztürk kurtlar vadisi oynadı ve oktay kaynarcanin meneheru6

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title