Haberler

Oyuncu Güven Hokna'nın Aldığı Oy Oranı Sevenlerini Şaşırttı!

Güncelleme:

Demokratik Sol Parti tarafından İstanbul Üsküdar'da belediye başkan adayı olarak gösterilen ünlü oyuncu Güven Hokna, aldığı oy oranıyla sevenlerini üzdü. Hokna, sandıkların yüzde 65'inin açıldığı an itibariyle yüzde 0,94 oy aldı.

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Hayriye Tekin karakteriyle hafızana kazınan ve DSP tarafından Üsküdar'da belediye başkan adayı olarak gösterilen Güven Hokna, aldığı oy oranıyla şaşırttı.

ALDIĞI OY ORANIYLA ŞAŞIRTTI

Siyasete atılan Güven Hokna'nın Üsküdar'da aldığı oy herkesi şaşırttı. Sandıkların yüzde 65'inin açıldığı an itibariyle Güven Hokna'nın aldığı oy oranı yüzde 0,94'te kaldı.

Oyuncu Güven Hokna'nın Aldığı Oy Oranı Sevenlerini Şaşırttı!

"AĞZIMIZIN TADI KAÇMASIN ÜSKÜDAR"

Ekranların efsane dizilerinden biri olan Yaprak Dökümü'nde Hayriye karakteriyle akıllara kazınan usta oyuncu DSP'den Üsküdar Belediye Başkan Adayı olmuştu. Dizinin meşhur repliğini slogan yapan Hokna, "Ağzımızın tadı kaçmasın Üsküdar" diyerek vatandaşlardan oy istemişti.

Oyuncu Güven Hokna'nın Aldığı Oy Oranı Sevenlerini Şaşırttı!

Sandıkların yüzde 65'inin açıldığı İstanbul Üsküdar'da oy oranları şu şekilde:

HİLMİ TÜRKMEN

AK Parti

%49.3

107,156

AHMET KILIÇ

CHP

%44.2

96,064

YILMAZ BAYAT

SP

%4.42

9,616

RUHUDİL GÜVEN HOKNA

DSP

%0.94

2,033

HÜSEYİN TURHAN

BTP

%0

2

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Güven Hokna İstanbul Üsküdar Haberler

500

Yorumlar (18)

ASİLTÜRK__:

Valla çok bile, Güven KOKONA hanım 65 yaşından sonra siyasete girmiş, bunun yaşında millet Umre''ye Hac''ca gidiyor, yada Alzahimer hastalığına yakalanıyor buysa siyaset peşinde. Senin neyine, şimdiye kadar sanatçılık dışında hiç bir yeteneğin yok, bu saatten sonra ne verebilirsin yapacağın siyasetle Ülkene.

21
6
yanıtYanıtla
Abdurrezzak:

Değerli bir sanatçı olduğunuzu ve dizilerde sizi takdirle izlediğimi bilmenizi isterim. Ancak yanlış kulvarda koştuğunuzdan dolayı çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim.

15
1
yanıtYanıtla
aei:

herkes işini yapsın hadi ordan yürüüüü

13
1
yanıtYanıtla
nsrn:

keşke önce muhtar olmayı deneseydin sayın hokna. . . . . . . .

12
0
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

ne is ya öyle kolaymi sandiniz secilmeyi ???? :))))

11
0
yanıtYanıtla
Manyak ya:

Uskudara gider iken aldida bir yagmur :)

11
0
yanıtYanıtla
DENİZ:

Herkes bildiği işi yapmalı

9
0
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Allah sağlıklı uzun ömürler versin, ama ne olur herkes kendi işini yapsın, biz sizi ekranlarda görmek isteriz, siyasete girince işte böyle oluyor, Kadıköy de Emre Kınay, Üsküdar da siz hüsran yaşadınız, onun için taş yerinde ağırdır , saygılar.

9
0
yanıtYanıtla
gariban:

ya sizin neyinize siyaset. gidin siz filminizi çevirin. öyle filmlerle ülkede tanınıyorum ayağına bu işleri götüreceğinizi zannetmeyin. bildiğiniz işlerle oyalanın siz. bak senin gibi biriside kadıköyden aday olmuştu. ağzının payını o da almış.

7
1
yanıtYanıtla
Üskardalı:

Sayın Üskardalılar. Söyleyemedim bir alkışlayın beni :)

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title