Haberler

Oyuncu Elçin Sangu'dan canlı yayında dili sürçen Esra Erol'a güldüren tepki

Güncelleme:

Esra Erol, dün yayınlanan canlı yayınında evinden kaçan kadının adını söylerken 'Elçin Ulu' demek yerine 'Elçin Sangu' dedi. Erol'un hatasını gören oyuncu Elçin Sangu, Twitter hesabından esprili bir cevap verdi.

Yıllardır ATV ekranlarında program yapan Esra Erol, dün yayınlanan bölümünde eşi Elçin Uslu tarafından terk edilen Mustafa adlı kişinin yaşadıklarını işledi. Mustafa adlı kişi, eşinin evdeki tüpü alarak kendisini terk ettiğini söyleyerek yaşadıklarını anlattı. O sırada, Esra Erol da Elçin Ulu'nun evi nasıl terk ettiğini anlattı. Esra Erol, yayında "Elçin Ulu" yerine ünlü oyuncu Elçin Sangu'nun adını telaffuz edince Sangu'dan cevap gecikmedi.

ESRA'NIN HATASINA EĞLENCELİ BİR CEVAP VERDİ

Esra Erol'un "Elçin Sangu iki çocuğuyla beraber eşini terk ediyor" dediği anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Eğlenceli kimliğiyle tanınan güzel oyuncu Elçin Sangu da bu görüntülere cevapsız kalamadı. Hakkında atılan bir tweete cevap veren Sangu, Mustafa adlı kişinin "Karım evdeki büyük tüpü de alıp kaçtı" sözlerine gönderme yaparak "Tüp çok pahalı almadan mı gitseydim" dedi.

Oyuncu Elçin Sangu'dan canlı yayında konuğundan bahsederken kendi ismini söyleyen Esra Erol'a güldüren cevap

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Elçin Sangu Esra Erol Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

funda:

elçin gereksiz kadın

12
34
yanıtYanıtla
kale:

herşeyede maydonos

yanıt6
yanıt7
asa:

aynı zamanda yalaka

yanıt3
yanıt3
NİSA:

Hayır, gereksiz sensin

yanıt0
yanıt1
funda:

gereksiz kokuşmuş nisa

yanıt1
yanıt0
Leyla Erem:

Elçin Sangu kendi gibi çok güzel ve espirili cevap vermiş onu çok seviyorum ??????

24
4
yanıtYanıtla
cosmos:

gelsin ben tüp alırım ona

5
2
yanıtYanıtla
Sıfıraltı:

Rakip olduğumuzu bilmiyordum.

yanıt2
yanıt2
Nrut:

Kocası yok ondan terketme derdi de olmuyor, tüpü var mı bilemem.

4
0
yanıtYanıtla
Latife:

Doru

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title