Haberler

Ünlü Yönetmen Onur Ünlü ve 20 Yaş Küçük Sevgilisi Hazar Ergüçlü Yine Yakalandı

Güncelleme:

45 Yaşındaki ünlü yönetmen Onur Ünlü kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Hazar Ergüçlü ile görüntülendi. Artık kameralardan kaçmayan ünlü çift yine el ele görüntülenince ilginç tepki verdi.

Usta yönetmen Onur Ünlü ve oyuncu sevgilisi Hazar Ergüçlü, önceki akşam Cihangir sokaklarında görüntülendi. Yaklaşık 1 yıldır beraber olan çift, flaşlar patlayınca adımlarını hızlandırarak gözden kayboldular.

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü Yine Yakalandı

"HEP YAKALANIYORUZ"

Kaçamayacaklarını anlayan Ünlü ve Ergüçlü, "Hep yakalanıyoruz" dedikten sonra Cihangir'in arka sokaklarında gözden kayboldu.

ARTIK DAHA RAHATLAR

Bir süre ilişkilerini gizleyen iki ünlü isim artık bu konuda daha rahat! Oyuncu Hazar Ergüçlü, bir süredir birlikte olduğu yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile birlikte çekildiği kareleri sosyal medya hesabından da artık rahatlıkla paylaşıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Onur Ünlü Cihangir Yönetmen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (29)

Adınızı Yazın:

bizim mahalledeki kahvede bu dayı gibi onlarca var akşama kadar okey oynuyorlar

19
0
yanıtYanıtla
adınız yazın:

o kadar iğrençsiniz ki. o kadar yani. .

10
8
yanıtYanıtla
02:

Belki adamin kalbi güzel,dis görünüsüne herkes yorum yapiyor ama,ne yakisiklilar var ama adam degiller

16
2
yanıtYanıtla
CONI:

herif kamyon soforu gibi neyini begendin bunun anlamadim.

13
3
yanıtYanıtla
HERŞEYYALAN:

KAFAYI YİCEM AGA NOLUR BİRİ BU DÜNYANIN GERÇEK OLMADIĞINI SÖYLESİN BANA İNANMIYORUM BU DÜNYAYA

15
1
yanıtYanıtla
Mahsun:

Bu dünya gerçek değil.

yanıt0
yanıt0
Müslümannn:

Bası kapali 20 yasında bir kiz 45 yasinda adamla evlense habere ciksa hepsi yobaz zorla evlendirilmis drr ahlak anlayisinz bozuk

12
2
yanıtYanıtla
Tonton dede:

Yazlıkta torunu açık hava sinemasına götürmüş havası var

13
0
yanıtYanıtla
AKIL ETMEZMİSİN ?:

Bir cümle kuruyorsun ama evveliyatında böyle bir olay var mı ? Bu yaş farkının üstünde evlenenler varmıydı? Diye sorgulamadan yazın bakalım (Müslümanlar (!) )

yanıt1
yanıt3
....:

aman allahım babası yasında adam tıpe bak

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title