Haberler

Öncekileri unutun! Gülşen sahneye çıkarken sadece göğüs uçlarını kapattı

Güncelleme:

İddialı sahne kıyafetleri ve politik çıkışlarıyla gündemden düşmeyen 45 yaşındaki şarkıcı Gülşen, iddialı sahne kıyafetlerine bir yenisini daha ekledi. Ünlü şarkıcı sahneye bu kez de sadece göğüs uçlarını kapatan bir büstiyerle sahneye çıktı.

Son ayların en çok konuşulan isimlerinden olan şarkıcı Gülşen, sahne tarzıyla yine dikkatleri üzerine çekti.

SADECE GÖĞÜS UÇLARINI KAPATTI

Bir mekanda sahne alan şarkıcı, sadece göğüs uçlarını kapatan büstiyerle kısa sürede gündem oldu. İddialı tarzına gelen eleştirilere pek aldırış etmeyen Gülşen, birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti.

Öncekilerini unutun! Gülşen sahneye çıkarken sadece göğüs uçlarını kapattı

KIYAFETLERİ HAKKINDA ELEŞTİRİLERE CEVAP VERMİŞTİ

Cesur sahne kıyafetleri nedeniyle eleştirilen Gülşen, geçtiğimiz haftalarda şu açıklamayı yapmıştı: "Kıyafet üzerinden farklı farklı 'ama'larla sırf beni ya da sizden olmayanları nasıl alaşağı ederiz diye düşünerek çıktığınız bu yolda aslında kendi ayaklarınıza, hemcinslerinizin ve evlatlarınızın ayaklarına takmaya çalıştığınız prangaların farkında mısınız? Bir gün gelip kadını ya da kendinden olmayanı yok saymaya, baskılamaya ve gerektiğinde yok etmeye hevesli bu ataerkil sistemin sizin gibi düşünenlerden de aldığı güçle gelip sizi de boğabileceğini, hatta boğmakta olduğunu görmüyor musunuz? Evet, ben bir anne babanın kızı, evet bir erkeğin eşi ve bir yavrunun annesiyim. Babasının kızı, bir erkeğin karısı, bir çocuğun annesi olmaktan öte ben aklı ve düşünme yeteneği olan, özgür iradeye sahip bir insanım. Bu sıfatlardan fazlasıyım. Hiçbir sıfatın kölesi değilim. Kimseye ait değilim. Ben kendimim. Kendime aitim."

Öncekilerini unutun! Gülşen sahneye çıkarken sadece göğüs uçlarını kapattı

Öncekilerini unutun! Gülşen sahneye çıkarken sadece göğüs uçlarını kapattı

Öncekilerini unutun! Gülşen sahneye çıkarken sadece göğüs uçlarını kapattı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Gülşen Haberler

500

Yorumlar (22)

mahmut kemal :

Bilim adamları test yapıyorlar bir grup insana zeka soruları soruyorlar sonuçları kaydediyorlar sonra testin ikinci bölümünde katılımcılara bikini giydirip devam ediyorlar soruları çözme başarısı önemli derecede düşüyor. Sonuç ne kadar aptalsan o kadar soyunyursun.

273
32
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Çok doğru bir konuya değinmiş arkadaşımız Bakınız ortadoğu coğrafyasına Bilimin ne kadar ileride oldugunu göreceksiniz dewenin idrarıyla tedsaviyi öğrenmişler mesela

yanıt20
yanıt86
Eğrioturdoğrukonuş:

Tutankamon Hoca, İlimin ve bilimin Asya da uzak doğuda ve ortadoğudan sonra Avrupa ya batıya gittiğini görebilirsin. İlim bilim le soyunmanın giyinmenin bir alakası yoktur. O zaman ilim öğrenmek için gittiğin okulda derse çıplak gir.

yanıt60
yanıt6
özgür :

La harbi bu bedenini kullanarak biryerlerde olmak isteyen bu medyatik maymunuda dinleyen varmi

274
16
yanıtYanıtla
Uğur Bzt:

Bunu haber yapmaya gerek yok. Hadi yaptınız diyelim. O kadar uzun cümlelere gerek yok. "Giyinmiyor" yazın yeterli. Yada "Ahlaksız" falan gibi mesela.

251
32
yanıtYanıtla
Yagmur emir Şahın:

Terbiyesiz kadin.bunun kocasi ailesi yokmu nasil bir mideleri yüzleri varki

yanıt8
yanıt0
yusuf:

toplum demek ki böyle bozuluyor.. eskiden böyle değildi bu kadın para az geldi galiba, bebek sahilinde ki ahlaksızlarla bu kadının böyle giyinmesinin arasında hiçbir fark yok bu kadın iyice zıvanadan çıktı. birinin buna haddini bildirmesi lazım

165
15
yanıtYanıtla
ErkhaN:

Ümraniye ve bebek hakkında yorum yapan sanatçı ve aydınları burada da görev başına bekliyoruz!

153
14
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Kimseye zorla izletmiyorlar,istemeyen izlemez

40
123
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Sen rezil bir kadınsın Gülşen. Kendimi daha berbat bir duruma nasıl sokabilirim? , onun peşindesin. Lady Gaga olmaya çalışan bir şaklabansın. Kimse seni hatırlamayacak bile.

135
17
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title