Haberler

Ömür Gedik "Dün gece bana saldırdılar" diyerek köpeklerin toplatılmasına ilişkin ironide bulundu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Ömür Gedik, kendisine bir erkek tarafından saldırıldığını sosyal medya hesaplarından açıklayarak son zamanlardaki sokak köpeklerinin barınaklara gönderilmesiyle ilgili ironide bulundu. Gedik, "Dün gece yolda bana bir adam saldırdı, zor kurtuldum... Sokakta gezen bütün erkeklerin, tehlikeli olup olmadığına bakılmaksızın toplanmasını istemem gerekiyor." dedi.

Ünlü şarkıcı ve hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik, sosyal medya hesabından kendisine bir erkek tarafından saldırıldığını açıkladı. Twitter'dan yaşadıklarını anlatan Gedik'in aslında köpeklerin toplatılmasına göndermede bulunduğu anlaşıldı.

"ERKEKLERİN TOPLATILMASINI İSTEMEM GEREKİYOR"

Uzun süredir Ferhat Göçer ile birlikte olan Ömür Gedik, "Dün gece yolda bana bir adam saldırdı, zor kurtuldum... Sokakta gezen bütün erkeklerin, tehlikeli olup olmadığına bakılmaksızın toplanmasını istemem gerekiyor. Alo belediye, alın bunları demem lazım. Demiyorum çünkü saçma. Aynı tüm köpeklerin toplatılması kadar saçma!!!" diye yazdı.

Ömür Gedik'e saldırdılar

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Ömür Gedik Haberler

500

Yorumlar (4)

Serkan beşyüz:

TÜM BAŞI BOŞ SOKAKTA KALAN KÖPEKLERİ ÖMÜR GEDİĞİN EVİNE GÖTÜRÜN. HEPSİNE BAKAR

18
6
yanıtYanıtla
Kemal Y:

bazıları hala kendilerini gündemde tutmak istiyorlar ama, yılbaşında artık evde oturmaya başladılar. silindiler.. hayvan yemi satmakla bu işler olmaz. hayvan severlerin karıştırdıkları şey, insanı hayvandan daha aşağı gören bir zihniyet zaten insan değildir. Birde erkekleri aşağılarken o erkeği yetiştirenin veya yetiştiremeyenin de kadın olduğunu unutmamak lazım

5
0
yanıtYanıtla
CEZA :

çok komik hehe.... çok derin bir mesaj verdin.. dersin atomu parçaladın

3
0
yanıtYanıtla
Iz35:

Memnuniyetini dile getirmeye calismis

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title