Haberler

Oğuzhan Koç'un karın kasları estetik mi? Vücudunu gören herkes aynı yorumu yapıyor: Yağ aldırıp kas yaptırmış

Güncelleme:

Rol aldığı projelerdeki başarısıyla sık sık adından söz ettiren Demet Özdemir, bir süredir şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşıyor. Mutlu bir ilişkileri olan çift, 26 Haziran'da önce aile arasında isteme töreni yaptı sonra arkadaşlarının katıldığı bir nişan töreni gerçekleştirdi.

KASLI VÜCUDU DİKKAT ÇEKTİ

Yaz sonunda evlenecek olan çift, düğün öncesi soluğu tatilde aldı. Göcek'e tatile giden çiftten Oğuzhan Koç'un kaslı vücudu sosyal medyada gündem oldu. Yoğun bir iş temposu olan Koç'un kaslarının gerçek olmadığı iddia edildi. Fotoğrafları sosyal medyada yayılan şarkıcı için "Bütün vücudu dökülürken o kaslar nasıl oldu?" ve "Yağ aldırarak kas yaptırmış" yorumları yapıldı.

Oğuzhan Koç'un karın kasları estetik mi? Vücudunu gören herkes aynı yorumu yapıyor: Yağ aldırıp kas yaptırmış

İşte Oğuzhan Koç'un kasları için yapılan bazı yorumlar...

Oğuzhan Koç'un karın kasları estetik mi? Vücudunu gören herkes aynı yorumu yapıyor: Yağ aldırıp kas yaptırmış

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Demet Özdemir Oğuzhan Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (4)

YASLİN:

insanlar eleştirmeyi ne kadar seviyor ... yazık bee

48
20
yanıtYanıtla
Yavuz OZDEMIR:

bana da estetikli gelmisti

31
7
yanıtYanıtla
Gülden Varan:

Estetikli belli

1
0
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Ne estetiği, bu vücut mu? Birşeye benzemiyor ki. 6 ay spor yapsan bunun misli iyi olursun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title