Haberler

Oğluyla İlk Kez Görüntülendi

Güncelleme:

Güzide Duran, 3 aylık oğlu Emir'le ilk kez objektife takıldı.

Güzide Duran, 3 aylık oğlu Emir'le ilk kez objektife takıldı. İstinyePark'ta alışveriş turuna çıkan Duran, Emir'i kanguru gibi önüne asarak taşıdı.

Oğlunun geceleri çok zor uyuduğunu söyleyen Güzide Duran, "İki çocuk bir arada büyütmek kolay iş değil" dedi.

ÇOCUĞUNU MIAMI'DE DÜNYAYA GETİRMİŞTİ

2012 yılının ağustos ayında İkinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan eski manken Güzide Duran'a mimar eşi, Miami'de tam 1 milyon 150 bin dolarlık daire hediye etmişti.

ABD'de gerçekleşecek doğum sonrası çift uzun bir süre bu dairede yaşamıştı. Mimar Adnan Aksoy ile evlendikten sonra podyumlara veda eden manken Güzide Duran, şimdi 3 yaşında olan kızı Selin gibi ikinci bebeğini de ABD'nin Miami kentinde dünyaya getirmişti.

NEDEN AMERİKA'DA DOĞURDU?

Aslında bunun sebebi çok açık çünkü Emir'in Amerika'da eğitim alması durumunda, yabancı öğrenci statüsü olmayacak, birçok ülkeye vizesiz giriş çıkış yapabilecek, Türkiye'de eğitim alması durumunda yabancı kontenjana yerleştirilecek ve yüksek düzeyde özel eğitim alma hakkını elde edecek.

GÜZİDE'YE ÇOCUK YARADI

Güzide Duran, kızı Selin'in doğumundan sonra hayatında pek çok şeyin değiştiğini söylemişti. Duran, "Dünyanın en güzel duygusu annelik. Çok değiştim. Çok daha sakin bir insan oldum. Her şeye daha pozitif yaklaşıyorum. Koruma içgüdüm arttı" demişti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Güzide Duran Miami Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title