Haberler

O Ses'de Ters Köşe! Yıldız'ın Şampiyon Çıkaracağı Beklenirken Yine Gökhan Kazandı

Güncelleme:

O Ses Türkiye yeni sezonuna başladığında herkes Yıldız Tilbe'nin takımından şampiyon çıkacağını düşünüyordu. Ancak beklenen olmadı, şampiyon Gökhan'ın takımından çıktı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin finali dün akşam yapıldı. Yeni sezonda yapılan jüri değişikliği ile getirilen Yıldız Tilbe epeyce konuşulmuş herkes "Şampiyon Yıldız'ın takımından çıkar" yorumu yapmıştı. Ancak beklenen olmadı.

BEKLENEN OLMADI

O Ses Türkiye'nin finaline kalan 2 yarışmacı Lütfiye Özipek ile Yener Bulut&Ümit Durak Gökhan'ın takımından çıktı. Diğer jüri üyeleri Hadise, Yıldız Tilbe ve Murat Boz'un takımından hiçbir yarışmacı finale kalamadı. Sezon başında herkes Yıldız'ın takımından şampiyon çıkacağını beklerken başarılı olan isim yine Gökhan oldu. Gökhan daha önce de takımından şampiyon çıkarmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yıldız Tilbe Türkiye TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

zsx:

bir memleket meselesi daha halledildi!. . Boş beyinli boş insanlar. . .

6
1
yanıtYanıtla
RACO:

PARAYI URİ ÜYELERİ VE ACUN GÖTÜRDÜ ŞAMPİYONUDA BİR İKİ AY POHPOHLARLAR ONDAN SONRA HERKES UNUTUR HER ZAMANKİ GİBİ:))

5
1
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

Oğulcan ın sesi ve performansı hepsinden daha iyiydi. Gökhan ın takımında olsaydı şampiyon olurdu. Gökhan yarışmacılarına iyi şarkı seçiyor.

4
1
yanıtYanıtla
ali purtturan:

TEBRİKLER ZAARRRTTTTTT.

0
1
yanıtYanıtla
ARİF:

OLMASI GEREKİRDİ O SES LÜTFİYE VE ŞAMPİYON GÖKHAN

0
0
yanıtYanıtla
Gizli:

Ben başından beri Lütfiye bin kazanmasını istedim??

0
0
yanıtYanıtla
harika:

Gökhan cikarsa saten yürümez insanlar artik Murat Bozu ve Hadiseyi görmek istemiyor bunaltiniz hep ayni surat hicolmazsa Gökkan konusmalariyla saten kendiside cok harika birisi insanlar onun icin biraz olsun bakiyordu Bundan sonra bakmazlar ACUN sen halen su Murat VE Hadisede ne bulyorsan anlamis deyiliz. biz halk olarak SIKILDIK onlari görmekteeeeen.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title