Haberler

Nusret'in Fidel Castro Fotoğrafıyla Yaptığı Paylaşım, Kübalıları Kızdırdı

Güncelleme:

Ete tuz atma hareketiyle dünyada fenomen hale gelen Nusret'in Fidel Castro'lu fotoğrafı tartışma yarattı. Nusret paylaşımıyla Kübalıları kızdırdı.

İstanbul, Katar, Dubai ve Abu Dabi'nin ardından Miami'de şube açan Nusret'in geçen yıl paylaştığı fotoğraf, ABD'de yaşayan Kübalıları kızdırdı. ABD basınına konuşan Kübalılar, Küba'nın efsane lideri Fidel Castro'nun resminin önünde çekilen ve Castro'nun ölümünden dört gün önce paylaşılan fotoğrafa tepki gösterdi.

"BİR DAHA SENİN MEKANINA GİTMEYECEĞİM"

Şapkasını Castro gibi takan ve elinde bir puroyla poz veren Nusret'in fotoğrafını gören Miamililer sosyal medyada, "Bu fotoğrafı görene kadar çok havalı olduğunu düşünüyordum" ve "Bir daha senin mekanına gitmeyeceğim" diye yazdı.

PAYLAŞIMI SİLDİ

ABD'lilerin mesajları sonrasında Nusret'in söz konusu paylaşımı silinirken, Fox News ve Miami Herald gibi medya kuruluşları da tepkileri okuyucularına duyurdu.

"MİAMİ'DE ÖLÜM ÖPÜCÜĞÜDÜR"

Facebook üzerinden Carlos Navarro isimli bir kullanıcı, "Bu Miami'de ölüm öpücüğüdür. Bu çok saygısızca ve Miami'deki Kübalılara ayıp" derken; Andres Asion ise, "Bu fotoğraftan dolayı rezervasyonumu iptal ettirdiğimi söyledim. Benim babam Küba göçmeni ve onu oraya götüremem" ifadesini kullandı.

İşte o paylaşım:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Fidel Castro Miami Küba Magazin Haberler

500

Yorumlar (28)

erke:

Haber aldım ayağa kalkan Kübalılar halen oturmamışlar.Memlekette ne haberler var diye sayfayı açıyoruz.Yok Günel ucuz kurtulmuş,Yok kadın fantazilerinin kurbanı olmuş,Yok Nusret şöyle yapmış.Ey sayfayı düzenleyenler memlekette haber deyince sizin aklınıza bunlar mı geliyor.Bu kadar mı malzeme sıkıntısı yaşıyorsunuz yani.

39
1
yanıtYanıtla
Aydın:

İnsansın.bu eleştiri ne verecek puan yok..

yanıt1
yanıt0
AHMET:

Edebini kaybetmesene gıcık insan, üç kuruşun var diye herkes senin şebekliklerinle zaman kaybetmek zorunda değil.

28
2
yanıtYanıtla
SOMALI:

bu herif sonradan görme. ülkemi kötü tanıtıyor, yanlış anlatıyor. ayıp ayıp. sıfatında meymenet yok

23
6
yanıtYanıtla
.....:

Nusret sen fidel castronun tirnagi olmasin sen nerde castro nerde

10
11
yanıtYanıtla
Neo:

Sen olsan olsan soytarı olursun nusret

yanıt12
yanıt3
lal:

castro kım kardesım neymıs tırnagı etmezmıs komınıstler sızı tayyıbe her turlu hakaretı alcaklıgı mubah sayarsınız castro komınıstıne geınce urer surursunuz

7
6
yanıtYanıtla
sado:

sevgili editör selamlar ;)

9
3
yanıtYanıtla
filozof kiro:

sonradan gorme simarik, adam olmak icin once adam olmak lazim, dunyaya adini duyurmak istersen ticarette ciddiyetli , efendi, saygin olmak lazimdir, kulhanbey gibi hareket edersen atesin braktigi kul gibi olursun

10
1
yanıtYanıtla
dello:

bu nusreti en son birisi eti yaptığı mangala basacak ama ne zamankendini şişlettirecek bi gün birine mal ya

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title