Haberler

Nusret Gökçe'nin New York'taki restoranı bomboş kaldı! Menüdeki fiyatları gören adamın gözleri fal taşı gibi açıldı

Güncelleme:

Dünyanın birçok yerinde restoranı bulunan Nusret'in cuma akşamı New York şubesine giden TikTok kullanıcısı, mekanın bomboş olduğunu görünce ünlü ismi "Burası çok yoğun" diyerek tiye aldı. Nusret'in fahiş fiyatlardan dolayı işlerinin kesildiğini ileri süren fenomen, "Gözlerim beni yanıltıyor mu? Bu fiyatlar gerçek olamaz. Menüdeki etlerin fiyatları 100-1190 dolar arası değişiyor" dedi.

Tuz serpme hareketiyle geniş bir hayran kitlesi bulunan Nusret Gökçe, dünyanın çeşitli ülkelerinde restoran açtı. Birçok mekanı dolup taşan Nusret'in New York şubesinin boş olduğunu gören Simon Metin isimli fenomen, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

NUSRET'İ TİYE ALDI

Nusret'e ait New York'ta bulunan restoranın cuma akşamı saat altıda bomboş olması sosyal medya ve İngiliz basınına dalga konusu oldu. Simon Metin isimli TikTok kullanıcısı, akşam saatlerinde Nusret' ait restorana girdi. Masaların tamamen boş olduğunu görünce videosunu çekip ''Akşam saat 6 ve burası çok yoğun" diyerek Nusret'i tiye aldı.

ALTIN KAPLAMA ETİN FİYATI 22 BİN TL

İngiliz olan Simon Metin, daha sonra da menüdeki fiyatları paylaşarak "Gözlerim beni yanıltıyor mu? Bu fiyatlar gerçek olamaz dedi. Paylaşılan menüde salata fiyatları 35 dolardan 85 dolara kadar çıkarken et fiyatları da ağızları açık bırakı. Menüde et fiyatları 100 dolar ve 1190 dolar arası değişiyor. Bu fiyat sipariş verdiğiniz etin gerçek altınla kaplanıp kaplanmasını isteyip istemediğinize göre değişiyor. En yüksek fiyat, ise "24 ayar altın kaplamalı yüksek mermer wagyu tomahawk" bifteğine ait. Fiyatlar karşısında şaşkına dönen adam, hiçbir şey sipariş etmeden mekandan ayrıldı.

Videonun altına bazı kullanıcılar "inekler altınla mı besleniyor? Fiyatlar neden bu kadar pahalı" gibi yorumlarda bulundu.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nusret Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (10)

Hacı Şembeki:

Nusret işini iyi yapıyor..Meyve tutan ağaç taşlanır.

50
146
yanıtYanıtla
Seyyah:

Adam dunya kupasında stada daldı ya laaa...Futbolcuları kolundan çekiştiriyordu ahahaha:))))

137
11
yanıtYanıtla
Naci Büyükkal:

Çocuk , restaurant çıkışı hemen psikiyatri tedavi olmaya gitti. Ama bizim enayiler 3,5 kuruş para bulup, Nusret'e gidip, hava atıyorlar. Akıllı çocuk ne kadar güzel cevap vermiş. Dünya'da enayiler sayesinde çok çabuk zengin olanlar var. :))))))))))))))))))))))))

79
7
yanıtYanıtla
recep kaya:

REKLAMIN KIRALINI YAPMIŞ SEVMEDİĞİM NUSRET YİNE PARASI OLANDAN BİZE NE KARDEŞ

yanıt8
yanıt3
Adanalı:

Kaaa piiii çiii-nuuoooooo ...!!! :))))

59
15
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Türkiye'deki en pahalı lokantalar. Adam et satmıyor reklam satıyor.

43
5
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Ulkemizin Devlet Yapisi Kurumlari Saat Gibi Isleseydi Bu Cahil Cesaretiyle Istedigi Gibi At Kosturamazdi..Canli Hayvan Fiatina Bir Tabak Et Satarken, Show Yapip Reklam Yaparken Vergiyi de Ayni Sekilde Alabilseydi Keske..

17
7
yanıtYanıtla
halil Genc:

Türk patronlar her yerde 3 kagitcilik peşinde. Türk patronların ele geçirdi yer iflah olmaz

21
2
yanıtYanıtla
Bayram Balyiyen:

dünyadaki nufus 8 milyar civarı milyonda biri hava atmaya meraklı olsa gerisini siz düşünün bunlar halka için açılmış yerler değil parayla hava atmak isteyen zavalılar için açılmış yerler

4
1
yanıtYanıtla
ismail bey :

Bizim millet, Amerikalıdan zengin.. 8500 tl maaş alan arkadaş, nusretteki tomahawk yediğini anlatıyordu...

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title