Haberler

Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'nın Öpüşme Gerginliğine Montaj Çözümü

Güncelleme:

Aralarındaki öpüşme krizinden sonra 3 haftadır ekranda yan yana gelmeyen Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'nın sahneleri, montajla birleştirilecek.

Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya arasındaki kriz aşılamadı. İkili için ekranlarda ilk kez denenecek bir yöntem uygulanacak.

"Paramparça" dizisinde öpüşme krizi yaşadıktan sonra karşılıklı sahnelerde yer almayan Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya, önümüzdeki hafta ileri teknoloji yardımıyla yan yana gelecek.

MONTAJLA BİRLEŞTİRİLECEK

Yaklaşık 3 haftadır dizide yan yana gelmeyen ikilinin ayrı ayrı zamanlarda çekilen sahneleri birleştirilerek aynı sahnede oynuyorlar gibi gösterilecek.

KADIN OYUNCU ARANIYOR

Diğer taraftan önümüzdeki günlerde diziye veda edecek olan Nurgül Yeşilçay'ın yerine yapımcılar şimdiden oyuncu arayışına girdi. Görüşmelerin halen devam ettiği kadın oyuncuyla ilgili olarak net bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Akşam

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Petekkaya Nurgül Yeşilçay Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (29)

vatandaş:

nugül çook yşlı beee chpnin vekilini oynatın onlar daha iyi kıvırıtrı

23
12
yanıtYanıtla
TrMobil-ANDROID:

yorumlara okulumda adam öpüşmedi diye suçlu olmuş, belki Nurgül ün ağzı kokuyor.

28
6
yanıtYanıtla
isminivermeyenbagyan:

ilk defa baş rol oyuncuları sevgili olmadan ayrıldılar lan şok :)

24
1
yanıtYanıtla
birsennnnnnn:

hiç sevmiyorum bu kadını

21
4
yanıtYanıtla
bekirMobil-ANDROID:

kurtar bizi ya rab bu zihniyetten

20
1
yanıtYanıtla
Ceylin:

Erkan petekkaya eğer öpüşmek istediği birisi olsaydı tereddütsüz kabul ederdi

17
3
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Adam aslen Diyarbakirli ama Elazigda dogmus. Oralarda kadinin ismi bile yok. Gerisini anlatmayada gerek duymuyorum.

9
10
yanıtYanıtla
ece:

Biz anladik canim

yanıt2
yanıt1
Ali:

Karısı Nurgül''ü kıskanmıştır

17
0
yanıtYanıtla
radar:

ben sayın petekkayanın dubloru olurum sahne ne kadar uzun surse gıkım cıkmaz seve seve

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title