Haberler

NTV'nin Güzel Spikeri, Bozdağ Haberini Sunarken Zor Anlar Yaşadı

Güncelleme:

NTV'nin güzel spikeri Burcu Kaya, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın ABD'ye tepki gösterdiği haberi izleyiciye aktarırken bir hayli zorlandı.

NTV'nin güzel spikeri Burcu Kaya haber bültenini sunarken zor anlar yaşadı.

CÜMLENİN SONUNU GETİREMEDİ

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın, ABD'ye tepki gösterdiği bir haberi izleyiciye aktarırken sıkınıtlı anlar yaşayan Burca Kaya cümlenin bir türlü sonunu getiremedi.

VÜCUT DİLİNE DE YANSIDI

Yaşadığı zor durum güzel spikerin vücut diline de yansıdı. Bir şekilde cümlenin sonunu getiren Burcu Kaya rahat bir nefes aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Bekir Bozdağ Burcu Kaya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (41)

Haci:

Neyapsin garibim korkuyor yanlış konuşursa içeri atarlar

69
20
yanıtYanıtla
osiris:

koca dünyayı bölüşemediniz tavşan gibi üreyip dar ettiniz her karış toprağı! sonra din deyip tutturdunuz bastırdınız daha çok ayırdınız cehaletle insanları birbirine düşürdünüz. . herkes kendini haklı görüyor kendi takımını tutuyor. .

13
12
yanıtYanıtla
insalllah:

bu ay 80 milyon afrindeyiz

13
9
yanıtYanıtla
insAllah:

afrinde, amic ovasinda rumlarla a bir bulusma olcak, bilen bilir hadislerden ben 80 milyon soyledim ensarlari saymadim bile, abd armagedon isiyorsa istesin, biz Allahdan geldik ve suphesiz ona donecegiz Allah minafiklarin oyununu mutlaka bozacakdir

yanıt5
yanıt1
sado:

dikkat et de dokunursan sen yanma armanc

yanıt3
yanıt1
bilo:

ARMANC: yaw hehe

yanıt1
yanıt1
derin kuyu:

İki mesafe arasındaki farkın nasıl aşılacağını anlamış oluyoruz. Rumlar zikredilen bölgeyi karargah edinecek ve savaş onların karargâhında vuku bulacak. Müminler ise Medine''den yola çıkacak ve onların bulunduğu bölgeye gelecek.

yanıt2
yanıt2
vurimmi:

armanc, 15 temuzda onlarin tum silahlari bizim oldi bu sefer hakketn vurazac kanka

yanıt2
yanıt2
mjk:

abd onu istiyor zaten bosunamı masraf harcadı belki abd bizi orada vuracak dur bakalım ne sornaryolar donecek

yanıt2
yanıt0
obama nın kankası turp:

vurimmi

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title