Haberler

Mustafa Ceceli, tartıştığı adamın yüzüne tüküren arkadaşı Irmak Arıcı hakkında ilk kez konuştu

Güncelleme:

Mustafa Ceceli, birlikte düet yaptığı Irmak Arıcı'nın önce tartıştığı adamın yüzüne tükürmesi sonra da konserinde şarkı söylemeden durmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Arıcı'nın yaptığının yanlış olduğunu söyleyen şarkıcı, "Zamanla bunu da aşar" dedi.

Genç şarkıcılardan Irmak Arıcı, trafikte seyir halindeyken tartıştığı adamın yüzüne tükürdü. Koronavirüs salgınına dahi aldırış etmeyen Arıcı, daha sonra sahneye çıktığı gece kulübünde şarkı söylemeden dakikalarca ayakta bekledi. Arıcı'nın tanınmasında büyük payı olan Mustafa Ceceli ise genç şarkıcı hakkında sessizliğini bozdu.

"YAPTIĞININ SAVUNULACAK BİR TARAFI YOK"

Mühür şarkısında Irmak Arıcı ile düet yapan Mustafa Ceceli, dün akşam sahneye çıktığı mekanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Irmak Arıcı'nın günlerdir konuşulan olayları hakkında da konuşan şarkıcı, "Yaptığı hareketin ne kadar yanlış olduğunu eminim ki kendisi de zaten biliyor. Yaptığı şeyi savunmuyorum, savunulacak bir tarafı yok. Onun da bunu aşması için müziği kullanması gerekir. Zamanla bunu da aşacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Mustafa Ceceli, tartıştığı adamın yüzüne tüküren arkadaşı Irmak Arıcı hakkında ilk kez konuştuIrmak Arıcı ve Mustafa Ceceli

NE OLMUŞTU?

Son dönemin genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen şarkıcı Irmak Arıcı, trafikte tartıştığı sürücünün yüzüne defalarca tükürdü. Cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilen olay sonrası yüzüne tükürülen sürücü genç şarkıcıdan şikayetçi oldu. Bu olayla gündemden düşmeyen Arıcı, bu sefer de konser vermek için çıktığı sahnede dakikalarca hareketsiz halde durdu.

Mustafa Ceceli, tartıştığı adamın yüzüne tüküren arkadaşı Irmak Arıcı hakkında ilk kez konuştu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mustafa Ceceli Haberler

500

Yorumlar (5)

Mehmet :

Lafa bak aşması için müziği kullanması lazım müzikten önce varsa aklını sonra ahlakını kullanması lazım bunlar yapsa zaten müziği kullansa nolcak

230
13
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Bu hala dışardamı pandemi döneminde tükürme silah sayılır ünlü olduğu için dokunamıyorum tek dişi kalmış adalet

121
6
yanıtYanıtla
Sevda İkna:

Bırı daha vardı, 1 dizide oynadı birazcık tanınınca gazeteciye tükürmüştü, ogunden sonra hıc gorunmedi, ırmağın sonu da o kişi gibi olucak, yanı daha tırmanamadan yere çakılıcak

40
3
yanıtYanıtla
Yağız Sarıkaş :

Şöhreti kaldıramadı buda ama sorunlu bir insan olduğu belliydi zaten

20
2
yanıtYanıtla
Sercan Bilgic:

Böyle güzel bi kız benim yüzüme tükürcek bir ay yüzümü yıkamam

2
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title