Haberler

    Murat Kekilli'den 'bülent Ersoy' Gafı

    Güncelleme:

    Ünlü şarkıcı Murat Kekilli, sahnede vefat etmiş bazı sanatçıları onların sesleriyle taklit etmeye çalışırken, Bülent Ersoy'u yanlışlıkla "rahmetli Bülent Ersoy" diye anons etti. Hatasını fark eden Kekilli hemen Diva'dan ve hayranlarından özür diledi.

    Hüyük Meydanında düzenlenen Hüyük Kırmızı Altın, Geleneksel El Sanatları ve Gençlik Festivali'nin konser programında sahneye çıkan Murat Kekilli, hayranlarını coşturdu.

    Ünlü şarkıcı Murat Kekilli, vefat etmiş bazı ünlü sanatçıların sahnede taklidini yaptı. Kekilli, hayatta olan Bülent Ersoy'u da taklit etmek istedi.

    HATASINI FARK EDİP ÖZÜR DİLEDİ

    Kekilli, "Ama Kara Gözlüm'ü rahmetli Bülent Ersoy nasıl okuyacaktı böyle, o da enteresan" sözlerinin ardından yaptığı gafın farkına vararak yüzündeki ifadeyi değiştirip, kollarını açıp gözlerini kapatarak, iki kez "pardon" diyerek hem hayatta olan ünlü sanatçıdan hem de hayranlarından özür diledi.

    VOKALİSTİNE YAPTIRDI

    Kekilli, Bülent Ersoy'un taklidini ise yaptığı gafı düzelttikten sonra vokalistine yaptırdı. Kekilli, Kara Gözlüm parçasını Barış Manço'nun ağzından da seslendirerek taklit yaparken, Ege ve Trakya şiveleriyle de seslendirdi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Murat Kekilli Bülent Ersoy Magazin Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    Metin Yalcin:

    Özür niye diliyorsun rahmet, canlıya söylenirse daha anlamlı olur, Keşke tanıdığım herkes bana hayatta iken rahmet dilese ..

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title