Haberler

"Murat Dalkılıç ile Aşk Yaşıyor" İddiası, İdil Fırat'ın Babasını Delirtti

Güncelleme:

Adı Murat Dalkılıç ile aşk dedikodularına karışan İdil Fırat'ın haberleri, babası Önder Fırat'ı delirtti. Fırat, kızının kesinlikle bir popçu ile aşk yaşamasını istemiyormuş.

Merve Boluğur'la 2 yıllık evliliğini sonlandıran Murat Dalkılıç bu aralar sürekli aşk haberleriyle gündeme geliyori. Murat'ın adı en son İdil Fırat ile anılınca güzel oyuncunun babası çıldırmış

İDİL FIRAT İLE EĞLENİRKEN GÖRÜLMÜŞ

Murat Dalkılıç'ın önce 'Soktuğu Duruma Bak' klibinde oynattığı Rus model Katerina Kos ile aşk yaşadığı konuşuldu. Ardından İdil Fırat ile bir gece kulübünde eğlendiği ve yakınlaşmaya başladığı iddia edildi. İddialara göre, İdil Fırat, Levent'teki gece kulübü 'La Boucherie'de sahne alan Murat Dalkılıç'ı izledi, ikili daha sonra Emirgan'daki gece kulübü 'Gizli Kalsın'da eğlendi.

ÖNDER FIRAT KIZININ OYUNCU VE POPÇULARLA OLMASINI İSTEMİYOR

İdil Fırat'ın babası Önder Fırat haber üzerine çıldırmış! İdil Fırat babasını "Aramızda bir şey yok. Arkadaşız" deyip sakinleştirmiş. Önder Fırat kızı İdil'in oyuncu ve popçularla flört etmesine hep karşı çıkıyor.

İdil Fırat ve babası:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Merve Boluğur İdil Fırat Kos Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title